– Ikke tid for å sørge

MATAS BLOGG En skuffet Juan Mata konstaterer et tredje nederlag på rad, men heldigvis har han beholdt evnen til å se optimistisk på fortsettelsen.

Publisert Sist oppdatert

Det er blitt mandag, og dermed tid for å høre fra Juan Mata. Den lille spanjolen spilte de første 63 minuttene av torsdagens Europa League-oppgjør i Rotterdam, og kom deretter inn etter like mange minutter da United jaget ledermål mot Watford i søndagens kamp på Vicarage Road.

Som vi nå vet, lyktes verken han eller lagkameratene verken her eller der. Det ble to nye nederlag, på toppen av det som skjedde mot City på forrige lørdag.

Det er derfor ikke til å undres over at Juan Mata er en smule nedfor:

Hei, alle sammen!

Dette er ikke dagen for å beskrive frustrasjonen vi føler innad i laget etter tapet mot Watford. For å være ærlig trodde vi på seier da vi gikk opp til 1-1. Vi hadde scoret og spillet foregikk rundt Watford-boksen. Men så, midt oppe i den gode perioden – scoret de igjen. Dermed fikk de bedre kontroll over situasjonen, og den beholdt de helt frem til siste fløytesignal. Dermed tapte vi alle poengene. En uventet skuffelse.

Slik innleder Uniteds nummer 8 ukens blogg.

jm

Mata fortsetter så ved å minne om det han bestandig har sagt, at noe av det beste med fotballen er at du testes hele tiden: Seire varer ikke særlig lenge, og det samme gjelder for nederlag – men man får alltid muligheten til å rette opp etter tilbakeslag.

Neste: Northampton og Leicester

Inneværende uke gir to muligheter til å vise det Mata omtaler som lagets stolthet og våre ferdigheter: 

– Tiden er ikke inne for å sørge, men for å reagere, skriver han, og ser først og fremst hen mot onsdagens ligacupmøte med Northampton Town på Sixfields Stadium.

– Med all respekt for motstanderne, er vi er favoritter og vi må levere. Selv om de er en League One-klubb har de allerede slått ut West Bromwich, og foran fullsatte tribuner er jeg sikker på at de vil prøve å gjøre det vanskelig for oss.

Tre dager senere øker alvorhetsgraden med atskillige hakk når Leicester kommer på besøk til Old Trafford. Oppgjøret mot de regjerende mesterne vil ifølge Mata være den beste anledning til å sende et viktig signal til supportere.

– I så fall må vi forbedre oss og jobbe hardt på alle måter, skriver han, og understreker at han fortsatt er sikker på at Manchester United er i stand til å utføre store ting denne sesongen.

– Jeg vil også minne om at vi fortsatt befinner oss i september, og at vi har massevis av tid til å vise oss fra vår beste side. Det er helt normalt å føle seg skuffet akkurat nå, men det er langt igjen.

– Jeg gir meg her, med håp om at vi neste mandag kan feire en god uke sammen.

Klemmer,

Juan

Her kan du lese hele Matas blogg

 

Powered by Labrador CMS