– Håper dette blir en storartet uke

MATAS BLOGG: Denne uka handler det om landskampene, med et blikk mot lørdagens besøk til Anfield.

Publisert Sist oppdatert

– Hei alle sammen. Ukene uten klubbkamper virker veldig lange, gjør de ikke? 

Slik innleder Juan Mata ukens innlegg på bloggen sin, One Hour Behind, og denne uke handler det – ikke overraskende – om landskampene og det kommende oppgjøret mot Liverpool. Han fortsetter:

– I det minste minste hadde vi noen veldig spennende kamper med landslagene som var involvert, og vi begynner å finne ut hvilke lag som kommer seg med til VM neste sommer. Det gjelder for eksempel England og Spania. Begge lag fikk en velfortjent billett til Russland 2018.

Vi er uansett nå aller mest opptatt av lørdagens kamp mot Liverpool – et oppgjør Mata har opplevd å bli den store helten i.

DEN GANG: Juan Mata har blitt den store helten mot Liverpool før. Nå håper han det blir en fin uke igjen – noe vi vel bare får med et godt resultat på Anfield.

– Selvsagt må vi også snakke om vår neste Premier League-kamp på Anfield. Dette er helt klart en av de store kampene i sesongen. Det er ikke en gang vits i å si hva det betyr for oss og for supporterne våre, og jeg håper at vi kan spille en veldig god kamp, og ta med oss de tre poengene tilbake til Manchester. Vi vil prøve å fortsette vår gode rekke med resultater siden sesongen startet.

– Jeg håper også at ingen av mine lagkamerater får noen [skade]problemer i sin andre landskamp, slik det ble for Fellaini, som jeg ønsker en rask rehabilitering for.

– Jeg håper dette blir en storartet uke. Takk for alle meldingene. Klemmer. Juan.

 

Les hele blogginnlegget her.

Powered by Labrador CMS