– Han tok meg under vingene som en sønn

Phil Jones og Juan Mata snakker ut om Sir Alex Fergusons alvorlige tilstand.

Publisert Sist oppdatert

Dette skriver Mata i sitt korte blogginnlegg denne uka:

Hei, alle sammen!

Håper dere ikke har noe imot det, men dette blogginnlegget vil bli særdeles kort.

På lørdag ble vi alle overveldet av nyheten om Sir Alex Fergusons helsetilstand. Som dere vel kan tenke dere, har omstendighetene satt enormt preg på Manchester United. Akkurat nå står vi samlet rundt ønsket om raskt bedring for Sir Alex, en mann som i flere tiår har vært en unik og fundamental skikkelse i verdensfotballen.

Blogginnlegget i original versjon

Selv har jeg dessverre aldri blitt trent av ham, men jeg kjenner jo godt til hans enestående betydning for denne klubben. Dette må vi sørge for å ære i sesongens tre siste kamper, og da spesielt i FA-cupfinalen. Det skal vi jobbe hardt for, mens vi venter på gode nyheter om Sir Alex’ rekonvalesens.

Klemmer og håp om en god uke,

Juan

(Saken fortsetter under bildet)

KRYSSER FINGRENE: Juan Mata har skrevet om Sir Alex i sitt siste blogginnlegg.

– Som en far for meg

Også lagkameraten Phil Jones har uttalt seg om mannen som hentet ham til Drømmenes Teater.

– Jeg er knust, rett og slett knust. Han er en utrolig legende i mine øyne. Det var han som fikk meg hit og ga meg muligheten i en av verdens største klubber. Han har tatt meg under vingene som en sønn, sier Jones til Sky Sports. 

LES OGSÅ: Støttemeldingene flommer inn

Nyheten kom som et sjokk på midtstopperen, som krysser fingrene for at den legendariske manageren kommer seg på beina igjen.

– Det var sjokkerende. Det er trist, men jeg kjenner karakteren hans. Han kommer til å kjempe, det er slik han er. Forhåpentligvis går det bra.

Støtten skal det i hvert fall ikke stå på.

– Han har familien og vennene sine rundt seg og støtten fra klubben og hele fotballverden. Det er fint at fotballen samler seg i slike stunder og viser at vi alle krysser fingrene for ham. Jeg er sikker på at han kommer seg, sier Jones. 

Powered by Labrador CMS