– Gratulerer x 250, Wayne!

MATAS BLOGG: Om ukens to cupkamper, rekordsetter Wayne Rooney, og det ulykksalige selvmålet mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Siden vi skal gjennom to kamper, ingen av dem i Premier Leauge, innleder vi nå en spesiell og annerledes uke. Først har vi Ligacupen og deretter FA-cupen; to utfordringer med samme mål: å vinne begge.

På torsdag besøker vi Hull City til returkamp i Ligacupens semifinale, hvor vi akter å fullføre jobben vi påbegynte med den viktige 2-0-seieren på Old Trafford. Det ville være fantastisk å sikre en plass i Wembley-finalen i slutten av februar.

Også i FA-cupen, hvor vi er regjerende mestere, har vi som mål å gå videre. Den kampen skal spilles mot Wigan i helgen. Jeg er sikker på at de kommer til Old Trafford i håp om å overraske oss, så vi må være konsentrert fra start om vi skal vinne.

gettyimages-632289476
JUAN MATA forsøker seg med en brasse under lørdagens kamp mot Stoke.

Selvmålet

Vi har nå gått ubeseiret gjennom 17 kamper, de fleste av dem med fine seire som har løftet oss, men også med flere uavgjorte som har vært mindre enkle å takle.

Det siste skjedde mot Stoke på lørdag, hvor vi fikk et poeng mot slutten takket være Wayne Rooneys fantastiske frisparkmål. Nok en gang vil jeg gratulere ham med å ha blitt klubbens største målscorer gjennom tidene.

For meg har kampen likevel etterlatt en bitter smak. Først og fremst fordi vi ikke vant, for vi skapte sjanser nok til å ta tre poeng. Det gjør oss hoppende gale å konstatere at ballen bare ikke vil gå inn. Spesielt frustrerende er det når du er så uheldig å score selvmål når det er nettopp det du forsøker å unngå.

Personlig kan jeg ikke huske sist jeg gjorde det; ja, jeg tror faktisk at dette var første gang. Samtidig vet jeg jo at det er slikt som skjer. Du forsøker å stoppe et innlegg, ballen treffer beinet ditt og deretter keeper… og så er det scoring. Det er en del av spillet, men det svir.

Ha en fin uke.

Klemmer, Juan.

P.S.: Jeg vil sende alle gode ønsker og støtte til Ryan Mason og familien hans. Jeg håper dette bare var til skrekk for deg og at du veldig snart blir bra igjen, Ryan.

Her kan du lese hele ukens blogginnlegg

Powered by Labrador CMS