– Godt nyttår til dere alle!

Juan Mata med sin siste blogg i 2014.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Dette er årets siste blogginnlegg, så først av alt og før jeg glemmer det, vil jeg takke dere for all støtte og tilstedeværelse, og samtidig ønske dere alle et lykkelig 2015!

Det er blitt en god stund siden jeg begynte å prate til dere gjennom denne bloggen… Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden flyr avgårde! Jeg håper at dere fortsatt setter pris på bloggen, slik jeg setter pris på å skrive den. Jeg håper også at dere vil gjøre det meste ut av årets siste dager!

Vi avsluttet året med to kamper på bare 48 timer, og jeg synes laget gjorde det veldig bra mot to tøffe motstandere. Jeg følte også at det gikk veldig bra for meg selv. Det gjør at jeg gleder meg til sesongens neste fase, og til å fortsatte det harde arbeidet for å gjøre oss enda bedre. Mot Newcastle var vi det beste laget, noe vi klarte å bevise med noen flotte scoringer som skaffet oss seieren.

Så, i søndagens kamp på White Hart Lane, skapte vi nok sjanser til å vinne igjen. Vi var imidlertid ikke så veldig nøyaktige, og dermed kunne vi bare plusse på ett poeng. Jeg synes forestillingen i første omgang må stå som det eksempelet vi må følge for å spille god fotball. Viktigst er det likevel at vi ikke har latt oss beseire på de siste ni kampene. Det er slikt som gir massevis av selvtillit.

Som jeg har fortalt dere tidligere, har jeg familien min her for tiden. Det elsker jeg. Det er en glede å ha dem rundt meg, og det gir meg massevis av energi. De prater allerede om nyttårsaften, hvor jeg vil prøve å holde spanske tradisjoner i hevd.
Det innebærer at jeg skal spise tolv druer, selv om jeg kommer til å tilbringe kvelden på hotell foran møtet med Stoke (forresten ingen enkel kamp). Men jul på hotell er noe jeg har blitt vant til gjennom de siste årene… Jeg håper bare at vi kan innledet det nye året med en god forestilling og et godt resultat.

Som jeg sa forrige uke, har jeg laget meg en spilleliste på Spotify med låter fra 60- og 70-tallet, basert på noen av deres anbefalinger. Tusen takk for det. Jeg håper dere liker den:

1. Waterloo Sunset
The Kinks

2. Like a Rolling Stone – Live
Bob Dylan

3. Imagine – 2010 – Remaster
John Lennon

4. My Generation
The Who

5.  A Day in the Life – Live
The Beatles Revival Band

6. Good Vibrations – 2006 Digital…
The Beach Boys

7. Suspicious Minds
Elvis Presley

8. Gimme Shelter
The Rolling Stones

Ha et godt nyttår, og måtte alle deres ønsker gå i oppfyllelse! Og viktigst av alt: Måtte alle holde seg sunne og friske!

Happy 2015! Klemmer!

Juan

P.S.: Jeg vil også sende alle gode ønsker og en stor klem til alle som lider eller tilbringer disse dager på sykehus… Samtidig vil jeg rose alle som tar vare på dem og sikrer at de får en best mulig julefeiring.

Powered by Labrador CMS