Gleder seg med fansen

MATAS BLOGG: Det er en fornøyd Juan Mata som deler denne ukens blogginnlegg.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Jeg er lykkelig i dag, bare timer etter en veldig spesiell seier som ga oss tre viktige poeng. Det gir en god følelse å vinne på en av våre rivalers egen arena, ikke minst for de millioner av Manchester United-fans over hele verden.

Det var en veldig intens kamp hvor vi utnyttet vårt beste øyeblikk til å sikre seieren. Jeg synes vi så mer erfarne ut enn ved tidligere anledninger.

Det var en jevnspilt førsteomgang, men etter godt spill viste Marcus igjen at han er i startgropen til å bli en stor spiller. Vi har alle stor tro på ham, men samtidig må vi huske på at han fortsatt er veldig ung og nettopp har kommet inn på førstelaget.

Vi hadde noen gode minutter også i andre omgang, men etter hvert ble det som forventet; at City presset på for en utlikning. Men vi holdt unna, og kan nå gå til landslagspausen med et smil rundt munnen.

Euro League

“Vi måtte betale prisen for en svak forestilling i første kamp”

Juan Mata

Nå ønsker jeg ikke å hoppe over sist torsdags kamp i Europa League, vårt farvel til turneringen. Jeg mener at vi ga alt og at vi hadde tro på å snu det hele rundt. Men med 1-1 til pause ble det veldig vanskelig. Synd, siden vi dermed måtte betale prisen for en svak forestilling i den første kampen.
Nå er det ikke mer å gjøre med den saken. Derfor er det bedre å se fremover og prøve å vinne så mange kamper som mulig, og sørge for å skaffe oss den samme følelsen etter hver eneste kamp som den vi sitter med nå. Disse tre poengene har gitt oss muligheten til å kjempe om en Champions League-plass.

Nå skal jeg slutte meg til det spanske landslaget i Madrid for å forberede to vennskapskamper i Italia og Romania. Det blir siste gang vi møtes før EM-sluttspillet, som vi vant i 2012.
Neste mandag er jeg tilbake for å fortelle om dagene med Spania.

Klemmer, og ha en fin uke!

Juan

Powered by Labrador CMS