– Fansen pushet oss frem til tre poeng

Juan Mata er naturligvis langt mer skriveglad denne uken enn han var sist.

Publisert Sist oppdatert

Sist mandag, etter det grufulle tapet på London Stadium, var humøret på et lavmål, og blogginnlegget hans så kortfattet at det var tydelig at han egentlig ikke hadde noe ønske om å skrive. Han ga da også klart uttrykk for at «dette er ikke tiden for et blogginnlegg».

Denne uken har situasjonen heldigvis lysnet, og det tilskriver Mata alle som var til stede på Old Trafford under lørdagens snuoperasjon mot Newcastle:

– Det var utvilsomt en veldig spesiell seier, ikke bare fordi den var viktig, men også for måten den kom i stand, innleder han.

– Som dere vet var vi i en fryktelig situasjon. Newcastle ledet 2-0 og skapte fortsatt sjanser. Et comeback virket langt unna. Ikke sånn å forstå at det ville være umulig å score to eller tre, noe vi [etter hvert] viste, men på grunn av følelsen vi hadde i første omgang.

– I andre omgang ga vi imidlertid alt vi hadde, presset på og alt snudde.

Newcastle-keeper Martin Dubravka strekker seg forgjeves etter Juan Matas presise frispark.

Fantastiske fans

– Alt dettet skjedde takket være den fenomenale støtten fra fansen, som dyttet oss frem til tre poeng, skriver Mata, og fremhever energien laget fikk fra fansen var nøkkelen til seieren.

– Spesielt gjaldt dette i sluttminuttene. Da ble Old Trafford forvandlet til den type stadion som alle andre i verden ønsker seg, et stadion hvor mål til og med kan bli scoret fra tribunene.

– Det var helt enormt å føle dette ute på banen. Det er i slike øyeblikk man forstår hvor spesielle våre fans er. Dere fortjente alle sammen resultatet fra denne kampen, skriver Mata, som selv altså scoret Uniteds første mål på frispark.

Han skriver videre at han har blitt fortalt at han, siden debuten i 2011, har funnet nettmaskene med flere frispark [8] enn noen andre Premier League-spillere.

I en instruksjonsvideo han har plassert midt inne i saken, demonstrer han i tre trinn hvordan å ta et frispark.

Her kan du lese ukens blogginnlegg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS