– Endelig!

MATAS BLOGG Uniteds nummer 8 er en lykkelig mann etter FA-cuptriumfen.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

– Mitt første trofé med United, endelig! Det tok mange år før klubben vant FA-cupen igjen, denne spesielle og unike turneringen, men på lørdag klarte vi det…

– Å vinne denne cupen for dere, etter den betingelsesløse støtten dere har vist gjennom hele sesongen,  får meg til å føle meg absolutt lykkelig og stolt. Dere fortjener det, det er helt sikkert.

– Det var ingen enkel vei til finale, og det samme kan sies om kampen mot Crystal Palace; det var spenning, akkurat slik en finale er ment å være.

– 10 minutter før slutt så det imidlertid temmelig annerledes ut. Vi fikk ikke mye tid til å svare på Puncheons mål for Palace, men heldigvis sto Wayne frem med glimrende spill. Så kom Fellis assist, og min scoring som sikret ekstraomganger.

jm

– Så ble ting komplisert ved at Chris ble utvist, men deretter skjedde det: Jesse scoret et fantastisk mål som ga oss tittelen, og dermed avsluttet vi sesongen på best mulig måte.

– Premier League-sesongen ble ikke så god som forventet, men vi ga aldri opp jobben med å forbedre klubbens merittliste. Jeg mener vi bør verdsette det faktum at det tok tolv år å gjenvinne FA-cupen.

– Nå er tiden inne til å slappe av, koble av fra fotballen og lade batteriene til nesten sesong. Jeg ønsker dere en god sommer.

Klemmer til alle!

Juan

Her kan du lese hele Matas blogg.

Powered by Labrador CMS