– En viktig og spesiell seier!

MATAS BLOGG: Det er mandag, og dermed har Juan Mata igjen vært frempå med pennen sin.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Jeg har nettopp kommet hjem fra Southampton, veldig glad over en seier som fører laget opp på  andreplass. Dermed avsluttet vi uken mye bedre enn vi startet den, etter første kamp i Champions Leagues gruppespill.

Vi visste hvor viktig det var å vinne på St. Mary’s etter at noen av våre hovedrivaler tapte poeng på lørdag, og vi klarte det. Men kampen inneholdt forskjellige faser…

De var best i de første 30 minuttene, da de scoret ett mål og skapte flere sjanser. Men så utliknet vi før pause.
Etter hvilen fikk vi bedre kontroll på kampen. Anthony scoret igjen, og vi holdt det gående inntil jeg avsluttet et fantastisk kollektivt angrep som besto av 45 pasninger.
Assisten kom fra stolpen etter Memphis’ skudd, og jeg kunne sette inn vårt tredje mål.

jm
JUAN MATA gratuleres etter å ha satt inn Uniteds tredje mål mot Southampton.

Som jeg sa det etterpå – i Premier League må man kjempe til siste slutt i nesten hver kamp. Pellé scoret igjen for Southampton, og de sto på, men David var på pletten og gjorde noen fantastiske redninger – slik han har gjort det så mange ganger de siste årene – og vi vant.

For å si det kort; det var en viktig og veldig spesiell seier. Alle vet at vi hadde en dårlig dag forrige tirsdag. På grunn av nederlaget, men spesielt på grunn av Luke Shaws veldig alvorlige skade. Han var svært uheldig som pådro seg dobbelbrudd i høyrebeinet, og vi følte alle sammen smerten.
Derfor ønsket vi å dedisere en seier til ham så fort som mulig, for å gjøre ham glad, i det minste for et øyeblikk. Og så skjedde det denne søndagen. Jeg er sikker på at han vil komme tilbake sterkere, og han kommer til å jobbe hardt for å komme snart tilbake. Han hadde en flott sesongstart hvor han hjalp oss mye. Du har all vår støtte, min venn; du vet at vi er her for deg!

ls
JUAN MATA: – Vi vant for Luke Shaw

Om noen få timer vil vi være tilbake i trening. Vi må komme oss igjen fra siste kamp og forberede oss til ukens to neste. Vi innleder på onsdag med Capital One Cup-kampen mot Ipswich Town, en historisk klubb i engelsk fotball. Jeg er sikker på at det vil bli alt annet enn enkelt for oss.
Deretter møter vi et Sunderland-lag som trenger alle poengene, så de kommer til Old Trafford for å vinne. Vi håper å spille god fotball og ha suksess i begge kampene. Det ville glede alle: oss, dere… og Luke.

Ha en fin uke! Klemmer!

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

 

Powered by Labrador CMS