– En strålende uke!

MATAS BLOGG: I denne ukens innlegg skriver Juan Mata om gode tider på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Han synes også at spillerne fortjener å nyte gode tider, slik som den siste uken, men at de vil opprettholde treningsintensiteten med sikte på å få den gode flyten til å vare lengst mulig.
Han er også lykkelig på vegne av alle oss andre, siden det er lenge siden vi har opplevd maken, å håper laget vil fortsette å gi oss gode vibrasjoner.

– Som dere vet, vant vi hjemmekampen mot Ipswich i Ligacupen, og dermed er vi fortsatt med i denne turneringen, skriver han videre, og forteller hvordan han dro hjem etter kampen med en lykkelig følelse fordi laget hadde gått til oppgaven med maksimum respekt for motstanderen, til tross for at de ikke er et Premier League-lag.

– Og så, på lørdag, utvidet vi rekken av Premier League-gevinster til tre, ved å beseire Sunderland. Det var en god kamp, hvor vi mesteparten av tiden spilte der vi ønsker å spille, på motstandernes banehalvdel. Og vi scoret mål på viktige tidspunkt.

Mata går deretter over til å fortelle hvor mye han koste seg  utpå der, spesielt i andre omgang, og at han var «heldig nok» til å score mot slutten.

jm
Så scoret JUAN MATA igjen – denne gang mot Sunderland. Det var hans tredje for sesongen.

– Jeg føler meg veldig komfortabel i denne sesonginnledningen. Så snart uken er over, ser jeg allerede frem til den neste.

– Seieren, sammen med Citys tap, tok oss til toppen av tabellen. Det er noe nytt for meg siden jeg kom til Manchester United. Fra første dag har jeg håpet å se laget i denne posisjonen som det har lagt beslag på så mange ganger tidligere.

Samtidig minner Mata om at vi fortsatt bare befinner oss i september, og tabelledelsen ikke betyr noenting om ikke spillerne fortsetter det harde arbeidet, og legger til at veien som ligger foran er både  lang og tøff.

Men det er jo ikke bare Ligacup og Premier League som ligger foran oss denne høsten. Som Mata påpeker fortsetter Champions League med hjemmekamp mot Wolfsburg allerede på onsdag, et særdeles viktig oppgjør etter nederlaget mot PSV for to uker siden.

– Sånn sett setter vi vår lit til publikum på Old Trafford, som vil feire at vi er tilbake i Europas ledende turnering.

– Tyskerne hadde en god sesong i fjor og har hatt en god start nå. De har et farlig lag med talentfulle spillere, som Schürrle, en gammel lagkamerat av meg (i Chelsea), og etter salget av De Bruyne har de gjort viktige signeringer som (Julian) Draxler.

Helt til slutt skriver Mata at han håper alle finner YouTube-videoene hans interessante – her er linken, før han ønsker alle en fin uke.

Klemmer!

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet

Powered by Labrador CMS