– En spesiell anledning

MATAS BLOGG: Et kortfattet innlegg fra Mata denne mandagen.

Publisert Sist oppdatert

Grunnen til det er lett å forstå. Som han skriver: – Dette blogginnlegget er annerledes fordi jeg skriver det kvelden før kamp og ikke etter. Og, som dere kan tenke dere, er ikke dette bare en fotballkamp.

– Vi befinner oss i Liverpool, hvor vi hviler ut på hotellet mens vi ser frem til det som forhåpentligvis blir en stor dag for oss.

Mata minner om at han allerede har spilt mange ganger på Anfield, og oppnådd både gode og dårlige resultater. Han foretrekker imidlertid å minnes de gode stundene han har opplevd der i de senere årene, og da tenker vi at han ikke minst gleder seg over minnene fra 2-1-kampen i mars 2015, da han satte inn begge Uniteds mål.

jm
JUAN MATA idet han scorer ett av sine to mål på Anfield i mars 2015.

Men selv om alle akkurat nå har rettet oppmerksomheten inn mot Liverpool-kampen, er Mata innforstått med at det oppgjøret bare er starten på en viktig uke, med tre kamper på syv dager.

– Etter Liverpool, følger Fenerbahçe i Europa League og Chelsea på Stamford Bridge på søndag, konstaterer han, men understreker at kveldens oppgjør på Anfield er det eneste som står i hodet på spillerne akkurat nå.

Han avslutter med ønsket om at vi alle kommer til å glede oss over det vi vil få se, og at laget vil gi oss noe å feire etterpå.

Og det var stort sett det. Her kan du lese innlegget i sin helhet.

Powered by Labrador CMS