– En perfekt dag

Juan Mata om lørdagens kamp, Anthony Martial og litt om tirsdagens motstander, PSV.

Publisert Sist oppdatert

Mata innleder denne ukens mandagsblogg ved å understreke hvor spesielt det bestandig er å beseire Liverpool, og gleder seg over det faktum at fansen kunne dra lykkelige hjem etter kampen.

Han innrømmer at United ikke skapte noen gode sjanser i de første 45 minuttene av lørdagens kamp, men minner samtidig om at spillet nesten hele tiden foregikk på Liverpools banehalvdel.

– Men rett etter pause klarte vi å score, og fra det øyeblikket av skrudde vi opp tempoet for å prøve å sikre  de tre poengene.

At åpningsmålet kom som følge av en dødballsituasjon var ingen tilfeldighet, mener han, og forklarer at spillerne trener på dette hele uken igjennom.

– Eksplosjonen som fulgte på Old Trafford var veldig spesiell og slett ikke så enkel å beskrive med ord, skriver han videre, og gleder seg over at ytterligere scoringer fra Herrera og Martial sikret seieren, og det «til tross for Bentekes fenomenale scoring».

– Den første av mange for Anthony

Mata mener videre at seieren var viktig av flere grunner, som at laget klarte seg selv uten Rooney, at Martial scoret sitt første mål – og at De Gea fikk en varm velkomst av fansen.

“Jeg er veldig glad på  Anthonys vegne – han fikk en drømmedebut.”

Juan Mata

– Jeg synes det var en av disse perfekte dagene som jeg håper vi vil kunne nyte mange flere av på Old Trafford utover i sesongen. Jeg er veldig glad for Anthony, som fikk en drømmedebut. Jeg er sikker på at scoringen hans bare er den første av mange…

OBS: – PSV er ubeseiret så langt

Mata går så over til å trekke inn forrige ukes opplevelser med det spanske landslaget, før han retter søkelyset mot tirsdagens møte med PSV Eindhoven. Han skriver at han selv og lagkameratene er veldig opprømte foran returen til Champions League, men minner om at Philip Cocu har gjort en veldig god jobb og at laget hans er ubeseiret så langt i sesongen.

– Og så vil det bli en veldig spesiell kamp for Memphis. Det minner meg om min egen visitt til Valencia med Chelsea noen få måneder etter at jeg kom til England, skriver Mata, og runder av med håpet om at det vil bli enda mer godt nytt å skrive om etter kommende helgs møte med Southampton og hans gode venn, Oriol Romeu.

Her kan du lese hele Juan Matas blogg

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS