– En påkrevet seier

MATAS BLOGG: Etter flere uker med dårlige resultater og labert humør, synes Juan Mata å være oppe av bølgedalen.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken innleder den spanske midtbanemannen med å ønske godt nyttår, mens han takker alle for å ha tatt seg bryet med å lese bloggen hans hver eneste mandag – uansett resultat.
Det, skriver han, har han holdt på med i fire år nå – unntatt i sommerferiene. En god vane, mener Mata, som likevel innrømmer at det har vært stunder med laber skrivelyst.

– Det er fordi jeg vet at et dårlig resultat ikke kan fikses med ord, forklarer han.

– Men endelig kan jeg igjen skrive et blogginnlegg med følelsen av at vi gjorde vår plikt i helgen. Det har jeg sett frem til. Heldigvis føler jeg nå at vi har innledet 2016 med masse energi, og at den negative perioden (som ble mye lenger enn den burde ha blitt) ligger bak oss, skriver han, forståelig lettet.

– Mange av dere har spurt hvilke følelser vi satt igjen med ettersom kamper ble spilt uten seier. Til det må jeg svare at vår eneste tanke var å jobbe hardt hver dag, forbli fokusert og forsøke å snu situasjonen. Jeg tror alle kunne se hva jeg mente i vår siste kamp i 2015, mot Chelsea. Selv om vi ikke klarte å vinne, viste vi dynamikk, mot og energi.

Manchester United v Chelsea - Premier League

– Bare begynnelsen…?

– Så endelig, klarte vi det mot Swansea på lørdag. Alle kunne se hvor tøft det var, men jeg synes vi fortjente de tre poengene, og håper at dette var starten på en resultatmessig god periode. Det er opp til oss selv.

– Nå er julen over etter tre kamper på syv dager, og vi har nå hele uken til å forberede oss på FA-cupmøtet med Sheffield United. Et godt tidspunkt til å ta en pause og roe oss ned etter det harde programmet.

Manchester United v Swansea City - Premier League

– Premier League er helt åpen

Juan Mata fortsetter så med å konstatere at det er jevnt i toppen og at kampen om Premier League-tittelen er veldig åpen. Han mener at det er bra for ligaens underholdningsverdi at forskjellene mellom klubbene er mindre i England enn i andre ligaer, noe som fører til at alle lag må slite desto hardere for poengene.

– Helt til slutt vil jeg sende mine varmeste hilsener til alle som viser sin støtte gjennom sesongens tøffeste øyeblikk. Takk, av hele mitt hjerte.

– Nok en gang – Godt Nyttår til dere alle. Ha en fin uke. Klemmer,

Juan.

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

Powered by Labrador CMS