– En gledeseksplosjon!

Lørdagens matchvinner, Juan Mata, med nytt blogginnlegg.

Publisert Sist oppdatert

To dager etter at han banket ballen forbi Crystal Palace-keeper Julian Speroni, og sikret alle tre poengene for Manchester United, forteller Mata om følelsen det gir å score på Old Trafford. Han forteller også at han feiret David De Geas bursdag med middag på lørdag kveld, og at spillerne allerede har begynt å se fremover mot neste kamp.

 

– Hei, alle sammen!

I dag, og i etterkant av lørdagens viktige seier, føles det lettere å skrive om alt som skjedde i uken som gikk. Det er nesten umulig å beskrive følelsen det gir å score mål på Old Trafford, men jeg kan røpe såpass som at det er veldig spesielt. Det er som en gledeseksplosjon som deles med samtlige tilstedeværende på stadion, både spillere og tilskuere. Og det føles enda sterkere nå målet ditt sikrer tre poeng!

Helgens seier var veldig viktig. Vi hadde gått noen uker uten å vinne, og disse poengene tar oss nærmere lagene i toppen. Den oppmuntrer oss til fortsatt hardt arbeid og til å forbedre spillet vårt. Vi vet selvfølgelig at det fortsatt gjenstår mye for å komme oss dit vi ønsker å være, men alt blir lettere etter en seier.

Vi har allerede begynt å tenke på neste kamp, og det er en stor en, mot Arsenal i London. Jeg håper bare at vi vinner igjen og viser stabilitet i poengfangsten.

For å prate om noe helt annet, så var jeg tilstede under to helt spesielle middager i uken som gikk. Den første var klubbens gallamiddag til inntekt for UNICEF. Det var et veldig flott arrangement hvor vi alle fikk sjansen til å bidra til organisasjonen.
I mange år har UNICEF arbeidet over hele kloden for å bedre barns liv, og de har gjort en bemerkelsesverdig innsats. Manchester United og UNICEF har allerede vært samarbeidspartnere i 15 år nå.

“David er ikke bare en lagkamerat, men også en veldig nær venn.”

Juan Mata

Den andre middagen ble avholdt på lørdag, og var til ære for David De Gea som fylte år (ble 24 på fredag). Det ble en veldig hyggelig kveld. Det er bestandig godt å kunne slappe av med venner etter å ha vært igjennom en intens fotballkamp, særlig når vi  har vunnet. David er heller ikke bare en lagkamerat, men også en veldig nær venn.

Jeg fikk ikke anledning til å se kamper fra andre ligaer på lørdag, men jeg så likevel  høydepunkter fra kampene med Real Madrid og Bayern München. Også Barcelona vant, men de måtte slite litt mer mot Almeria. På søndag fulgte jeg med på det vanvittige oppgjøret med Sevilla, i tillegg til det målløse oppgjøret mellom Valencia og Athletic.

Jeg vil gjerne benytte denne anledningen til å sende en god klem til dere alle, og som vanlig takke for deres utrettelige støtte. Jeg forsøker alltid å dele noe godt med dere, og håper å kunne fortsette med det på denne bloggen.

Vi ses neste mandag. Klemmer!

Matas blogg på engelsk

Powered by Labrador CMS