– En eksplosjon av glede

MATAS BLOGG – To kamper, to seire og snart er det FA-cupfinale, konstaterer en gledesstrålende Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Slik innleder Juan Mata som vanlig sitt blogginnlegg, og hevder at det på Aon Training Centre er lett å se på folks ansikter at dette har vært en god uke for Manchester United.

– Som selve toppen på kransekaken spilte vi oss på lørdag frem til FA-cupfinalen. Det var vår femte seier av seks mulige i april. Jeg føler at vi spesielt i de to siste kampene har gjort et godt inntrykk på fansen vår. De fortjener det beste, skriver han, og fortsetter:

– Sist onsdag slo vi Crystal Palace på Old Trafford. Jeg koste meg utpå der, for vi spilte til tider god fotball. Ærlig talt var vi bedre enn våre motstandere, og fortjente de tre poengene i vår kamp for en plass i Topp 4. Vi spilte veldig bra i forsvar og ga ikke bort mange sjanser. Det var også en spesiell kamp for Darmian. Han er en god venn som jobber hardt hver eneste dag. Vi gleder oss med ham – «Grande amico».

“Anthonys overtidsmål førte til en eksplosjon av glede i oss alle. ”

Juan Mata

– Så, noen dager senere, i lørdagens kamp på Wembley, sikret vi oss en plass i den store FA-cupfinalen den 21. mai. Som vanlig på denne arenaen var det en svært spesiell atmosfære. Det var også et typisk boks-til-boks-cupoppgjør, med stor spenning helt til siste fløytestøt.

– Spesiell honnør må gå til David og Anthony; førstnevnte fordi han reddet et straffespark, og den andre fordi overtidsmålet hans førte til en eksplosjon av glede i oss alle. Jeg synes også at laget fortjener kreditt etter all den motgangen vi har hatt denne sesongen.

ddg
DAVE SAVES – igjen!

Mata understreker deretter at FA-cupfinalen først går av stabelen om en måneds tid, og at det innen den tid skal spilles fire ligakamper. 

– Vi står altså overfor fem cupfinaler som vi ønsker å vinne, og som jeg føler at vi er klare for. Det starter mot Leicester på søndag, et lag som kjemper om tittelen og som er fulle av selvtillit etter seieren over Swansea. Men når det er sagt, så må vi ha de tre poengene. Det er bare to kamper igjen på Old Trafford;  Leicester nå, og Bournemouth i siste runde, og innimellom har vi bortemøtene med Norwich og West Ham.

– Gratulasjoner til vinnerne

Mata går så over til å gratulere prisvinnerne fra søndagens PFA-galla – Riyad Mahrez (Årets Spiller), Dele Alli (Årets Unge Spiller) og Izzy Christiansen (Årets kvinnelige fotballspiller), og toucher som vanlig innom utviklingen i La Liga. 

Helt til slutt kommer han innpå den triste nyheten om Princes død:

– Nok en stor artist som forlot oss så altfor tidlig. En mann med egne idéer, som takket være sin musikk alltid vil bli husket.

– Ha en fin uke. Klemmer,

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet

Powered by Labrador CMS