– En avgjørende uke

MATAS BLOGG Humøret er på topp etter lørdagens seier, og nå ser Juan Mata frem mot sesongens siste kamper.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

– Søndag ble nesten som en sommerdag her i Manchester, hvor vi er lykkelige etter resultatet mot Norwich. Når er vi klare til å innlede sesongens siste Premier League-uke. Tiden er inne til å gjøre et siste forsøk på å sikre oss den 4. plassen vi alle ønsker oss, og deretter skal vi jobbe så hardt vi kan for å vinne FA-cupfinalen den 21.

Slik innleder Juan Mata mandagens blogg.

Han lover at spillerne er i godt humør etter seieren på Carrow Road, mot en motstander som kjemper mot nedrykk. Han vedgår at det ikke var den beste fotballkampen laget har servert, men mener at seieren var fortjent nok på bakgrunn av andre omgang.

“Supporterne vil gi oss styrke foran FA-cupfinalen.”

Juan Mata

Men selv om det ble tre poeng, er ikke Mata villig til å feire seieren. Han minner om at skal spilles en antakeligvis enda vanskeligere kamp på tirsdag kveld, mot et West Ham-lag som denne sesongen har vist seg som en tøff motstander.

– Og så, på søndag, skal vi spille sesongens siste hjemmekamp. Det er alltid kjekt å kunne takke egne supportere, for vi skylder dem så meget, skriver Mata, i tro på at møtet med Bournemouth vil bli enda mer spesielt enn det normalt ville ha blitt, fordi supporterne vil gi spillerne styrke foran FA-cupfinalen.

Til slutt skriver Mata at ukens verste nyhet var meldingen om at en spillerkollega, Dinamo Bucharestis Patrick Ekeng, kollapset og døde under en ligakamp i Romania.

– Jeg kondolerer overfor hans nærmeste.

Ha en fin uke. Klemmer!

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

Powered by Labrador CMS