– Dette trengte vi

MATAS BLOGG Uniteds #8 om seieren over Swansea, «Remembrance Day», og Robin van Persie.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

– Laget trengte en seier som dette, og det samme gjorde dere, skriver Juan Mata innledningsvis i ukens blogginnlegg, og forteller at spillerne dro til Swansea med mål om å rette opp det negative resultatet (mot Fenerbahçe).

Han understreker imidlertid viktigheten av å bygge videre på det som ble vist på Liberty, dersom United skal nærme seg lagene øverst på tabellen.

Fra søndagens kamp trekker han spesielt frem den strålende førsteomgangen, der laget hadde full kontroll og var effektive foran vertenes mål.

Selv om Swansea kom bedre med etter pause, synes Mata at spillerne viste karakter, og på den måten skaffet seg en dose selvtillit før neste Premier League-oppgave, mot Arsenal på Old Trafford (19. november).

Flott tradisjon

– De fleste av dere kjenner til årsaken til at vi hvert år i november bærer en «poppy» på trøyene våre. Likevel er det alltid noen som spør om dette, og da vil jeg gjerne få minne om at poppy’en er til minne om dem som har blitt drept i krig. Her i England vises det stor respekt for denne tradisjonen, og  hver år lar jeg meg imponere over atmosfæren på fotballarenaer når «Remembrance Day» nærmer seg. Minnedagen markerer dagen da den første verdenskrig to slutt, den 11. dagen i den 11. måneden, klokken 11.00.

GettyImages-621429812
Swansea og United markerer «Remembrance Day» med ett minutts stillhet på Liberty Stadium.

Mata sender også en hilsen i retning sin gamle lagkamerat Robin van Persie, som ble skadet i søndagens kamp for Fenerbahçe:

– Jeg vil gjerne sende en god klem til Robin van Persie, i håp om at øyeskaden han pådro seg etter en kollisjon ikke er så alvorlig som først antatt, og at han snart er tilbake, skriver Mata.

Nå står Mata overfor noen dager med treningsøkter i Madrid, hvor han sammen med det spanske landslaget skal forberede seg til VM-kvalifiseringskampen mot Makedonia.

– Det ble en tøff kamp sist vi møtte dem, i Skopje. Da var jeg heldig nok til å score, og vi vant 1-0. Det kommer ikke til å bli enkelt denne gangen heller, det er vi klar over, skriver han, og avslutter ved å ønske alle en fin uke.

– Spesielt til fansen som dro til Swansea. Vi er veldig glade for at dere kunne dra lykkelige tilbake til Manchester.

Klemmer,

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

 

Powered by Labrador CMS