– Det høye presset ga oss trøbbel

Juan Mata er tilbake med sin ukentlige Mata-blogg.

Publisert Sist oppdatert

Vi er i gang med en ny sesong, noe som betyr at Juan Mata også igjen er i gang med sin Mata-blogg på mandager.

Den sympatiske spanjolen er ikke kjent for å kaste rundt seg med kontroversielle uttalelser, og det gjør han heller ikke denne gangen.

Mata innrømmer imidlertid at United slet med å takle Tottenhams høye press.

– Som alle kunne se var det ikke en veldig god kamp, men det kan man forstå. Vi mangler litt kamprytme siden det var første kamp. Det var ikke lett for noen av lagene, og presset fra motstanderen gjorde det vanskelig å få flyt i spillet, men vi klarte å score i førsteomgang og det målet var nok til å gi oss tre poeng, skriver Mata i bloggen sin på ManUtd.com.

Fem spillere fikk sin offisielle Manchester United-debut mot Tottenham. Etterpå fikk flere av spillerne positiv omtale, og det var kun Chris Smalling som fikk en bedre børskarakter hos dere leserne enn nye Darmian, Romero og Schneiderlin.

– Det er noen positive ting å ta med seg bortsett fra resultatet. Old Trafford fikk se mange nye spillere debutere, og personlig syes jeg alle hadde en god forestilling. Det er gøy å se hvor fort de har funnet seg til rette og fått en varm velkomst fra supporterne våre.

I fjor åpnet United med et sjeldent tap i åpningskampen mot Swansea. Det kunne ikke skje i år igjen.

– Som jeg sa var det viktigste å vinne. Ikke bare å starte på en annen måte enn forrige sesong, men også fordi helgen viste hvor vanskelig det er å få med seg et bra resultat i første kamp.

Powered by Labrador CMS