– 7 kamper, 7 seire

MATAS BLOGG: Juan Mata om fredagens cupavansement og oppgavene som står i kø utover i februar.

Publisert Sist oppdatert

Januar er over, konstaterer Mata. Kanskje litt lettet, for han innrømmer at måneden ikke ble av de enkleste. Likevel føler han at cupseieren over Derby har gitt spillerne den vitaminpillen de trengte etter forrige helg.

– Vi er videre til neste runde etter det jeg synes var en god kamp, og hvor vi fremsto med en mer dynamisk spillestil, skriver han, og håper at den vil bli opprettholdt fra nå av.

Han røper videre at han ikke kommer til å suge på seierskaramellen, siden det venter ny kamp, mot Stoke denne gang, allerede tirsdag kveld. Det blir en kamp som markerer starten på en måned der laget skal gjennom syv kamper, og hvor målet er å vinne samtlige.

– Stoke, som slo oss sist (2-0 på Britannia 2. juledag) har et lag med mange talentfulle fotballspillere, men vi ser frem mot en ny seier på Old Trafford, skriver han, og legger til at laget må passe på å ikke gi bort flere poeng på hjemmebane.

Til helgen blir det så tur til Stamford Bridge og møte med Chelsea, en kamp som igjen vil bringe frem mange minner for Juan Mata.

– Selvsagt vil mitt eneste mål igjen være å vinne. En seier mot Chelsea på deres arena vil kunne bli veldig viktig for oss, så vi vil gjøre vårt ytterste for å få det til.

Ha en fin uke!

Klemmer,

Juan

Her kan du lese bloggen hans i sin helhet.

 

Powered by Labrador CMS