Synes synd på supporterne

MATAS BLOGG: Søndagens hendelser, avslutningen på sesongen og skuffelsen over manglende CL-kvalifikasjon er temaer i denne ukas blogg.

Publisert Sist oppdatert

– Hei alle sammen! Dette er kanskje et av de merkeligste blogginnleggene jeg har skrevet.

Slik starter Juan Matas nyeste blogginnlegg, hvor spanjolen naturlig nok blant annet skriver om hendelsene på Old Trafford søndag kveld.

– Det som skjedde på Old Trafford denne søndagen sjokkerte alle oss som var der.

– Alle i sikkerhetsteamet gjorde en effektiv jobb, noe som resulterte i en rask evakuering av stadion. Det hjalp med å ikke spre panikk, selv om vi alle hadde en veldig rar følelse; en stressfølelse blandet med en mangel på forståelse. Fansen forlot stadion før vi gjorde det, jeg tror vi forlot Old Trafford rundt fem, med følelsen av at alt allerede var under kontroll.

– Jeg synes synd på alle folka som måtte gå hjem uten å få sett kampen, for det er det de kom for. Selvsagt er sikkerhet alltid øverste prioritet, men det jeg synes er synd at er at disse tingene påvirker fotball, sport og samfunnet generelt.

evakuering (650 x 358)
MÅTTE FORLATE STADION: Juan Mata synes synd på fansen etter søndagens hendelse.

Videre skriver Mata også om fotball, selvsagt.

– Det kommer til å bli et bittersøtt farvel til Old Trafford nå som vi ikke kommer til å spille i Champions League neste sesong. Det gir oss en dårlig smak i munnen, for selv om vi har hatt noen gode øyeblikk sammen i løpet av sesongen, så har vi ikke vært stabile nok til å kvalifisere oss for den gjeveste europeiske turneringen. 

– Det er sant at vi har hatt det vanskelig på veien, spesielt om vi snakker om skader (opp mot 15 spillere i flere uker, slik jeg husker det), men Manchester United må alltid være ambisiøse og kjempe for alt. 

juanmata (650 x 358)

Nå ser spanjolen frem til cupfinalen mot Crystal Palace.

– Heldigvis har vi fått sjansen til å skaffe et trofé for dere, og det er det vi vil prøve å gjøre den kommende lørdagen. Å vinne FA-cupen ville vært vidunderlig. Jeg har vært heldig nok til å vinne en finale på Wembley [mot Liverpool i 2012, da han også ble kåret til banens beste, red.anm.], og jeg vet hva denne turneringen betyr her og i verden.

– Vi må spille på vårt beste for å slå Crystal Palace – de kommer seg til finalen etter å ha eliminert fire Premier League-lag – og de er alltid et konkurransedyktig lag med en utpreget spillestil.

Les hele blogginnlegget her.

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09: Juan Mata of Manchester United in action with Chris Basham of Sheffield United during the Emirates FA Cup Third round match between Manchester United and Sheffield United at Old Trafford on January 9, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
HER STARTET DET: Bildet er fra FA-cupens tredje runde, altså den første United var en del av. Nå venter Crystal Palace i finalen.
Powered by Labrador CMS