Marcus Rashford Anthony Martial og Wayne Rooney mot Reading i januar 2017.

– Martial spiller søndag

Men The Times hevder at forholdet til Jose Mourinho er på bunnivå.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke overraskende at saken kommer, da det mildt sagt er spesielt at Anthony Martial ikke har vært med i noen av Uniteds to siste kamptropper.

Han startet i kampen før det, mot Liverpool, men etter en positiv start i det oppgjøret slet han med å få det til mot Liverpools unge høyreback.

Så gikk han fra startplass i toppkampen til å være helt ute av troppen i de to neste kampene mot Stoke og Hull.

– Han tok rett og slett ikke vare på den store sjansen han fikk, var Mourinhos oppsummering da han ble spurt om Martial tidligere i uka.

Han la til at det tross alt er mange spillere som konkurrerer om spilletid i samme rolle som Martial, og tenkte da på Marcus Rashford, Jesse Lingard, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata og også Wayne  Rooney.

For to uker siden sa Mourinho at Martial måtte lytte til ham, og ikke agenten sin.

Uttalelsen den gangen og nå tyder helt klart på at portugiseren ikke er helt fornøyd med hvordan Martial tar til seg instruksjoner.

Etter torsdagens kamp mot Hull sa manageren imidlertid dette, ifølge manutd.com.

– Martial spiller søndag mot Wigan. Spiller han strålende da så spiller han så neste kamp mot Hull igjen. Det er egentlig enkelt.

Fra før av er det kjent at Sergio Romero kommer til å vokte buret mot Wigan.

– Uforståelig

The Times skriver imidlertid fredag at forholdet mellom Martial og Mourinho aldri har vært dårligere. Avisen legger til at Martial ikke forstår hvordan han går fra å starte en kamp til å være helt ute i de to neste.

martial52
BER TIL HØYERE MAKTER: Kanskje bønnen handler om å få mer spilletid og tillit under Jose Mourinho.

Dette skjer også etter at Martial har scoret mål i to av de tre siste kampene han har startet i, mot Middlesbrough og Reading.

The Times påpeker også at United kun har tapt én eneste ligakamp med Martial fra start, kampen mot Watford i september da han måtte gå av med skade etter bare 38 minutter.

Totalt står han med ni kamper fra start og fire som innbytter av Uniteds 22 ligakamper så langt.

Martial skal være fornøyd med livet sitt i Manchester ellers for tiden.

Uansett hva som er sant eller ikke så melder Sky Sports fredag at de har kilder på at Martial er fornøyd med å bli værende i United.

Flere som krever mer

Så er det kjent at Mourinho har satt knallharde krav til flere av de andre spillerne også denne sesongen, noe som nok har bidratt til at United tross alt har hevet seg på flere områder.

Spørsmålet er om Martial tar utfordringen og kjemper seg tilbake på laget.

I november mistet han også plassen på det franske A-landslaget, hvorpå deres trener, Didier Deschamps, sa at han forventet mer fra United-spilleren.

Det gjør tydeligvis også Mourinho.

Så kan man bare avvente for å se hvordan denne saken ender.

Powered by Labrador CMS