Uaktuelt for Mourinho å hente tilbake Zlatan

Klar tale fra José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

– Nei.

Det var svaret The Times fikk på fredagens pressekonferanse da de spurte United-manageren om det var aktuelt å hente tilbake Zlatan Ibrahimovic til Old Trafford.

Noe mer enn det ønsket ikke Mourinho å si om saken.

Med 22 mål på 26 MLS-kamper, flere av dem av den spektakulære sorten, ble det nylig hevdet at Manchester United så på muligheten for å hente tilbake supersvensken på et lån.

Tidligere MEN-journalist Stuart Mathieson skriver i sin united.no-spalte at han liker ideen, og lanserte også Wayne Rooney som en mulig joker.

LES OGSÅ: Mourinho om skadesituasjonen

– En dag vil han score

Mourinho ønsker i stedet å stå med Romelu Lukaku, som nå har gått 775 minutter uten scoring siden han sist fant nettmaskene mot Watford i september.

– Jeg føler alltid at det kan snu, sa Mourinho om spissens måltørke på pressekonferansen.

– En dag vil han score, og en dag vil selvtilliten hans være tilbake. Den er ikke der nå, men jeg har troen før alle kamper.

LES OGSÅ: Berbatov tar Lukaku i forsvar

– Carrick kan ikke spille spiss

I toppklubbene i Premier League er det bare to spillere som har spilt mer fotball enn Lukaku denne sesongen. Fernandinho og Aymeric Laporte i Manchester City.

I sommer var det rykter om at Mourinho ønsket seg Mario Mandzukic eller Marko Arnautovic som et alternativ på topp.

Etter Juventus-kampen snakket portugiseren om at han ikke hadde alternativer på grunn av alle skadene, noe han gjentok på fredag.

– Jeg tror ikke Michael Carrick kan spille spiss, så vi kunne ikke gi Lukaku hvile mot Juventus. Vi er ikke i en situasjon der vi kan tenke på å hvile spillere. Det eneste alternativet vi har nå er å spille med de spillerne vi har.

På pressekonferansen snakket Mourinho også om skadene på Alexis Sànchez og Jesse Lingard.

I VIDEOEN NEDENFOR SNAKKER VI BLANT ANNET OM MÅLTØRKEN TIL ROMELU LUKAKU:

Powered by Labrador CMS