Mourinho med Lukaku-oppdatering

Reaksjoner: Mourinho etter sesongens tredje strake poengdeling.

Publisert Sist oppdatert

Det ble ikke fyrverkeri i årets siste United-kamp.

Nok en gang holdes United til poengdeling på Drømmenes Teater – og nok en gang må Mourinho forklare poengtapet til pressen.

Vil han nevne straffesituasjonen? Ingen blir vel overrasket om det er tilfellet.

Her samler vi det begge trenere har å si etter lørdagens oppgjør.

Mourinho skryter av Pawson

– En skuffende kamp? Ja, for (dommer) Craig Pawson og – for han er blant de beste i Europa. Vi bommet på våre enkle sjanser, men jeg er skuffet over straffe-avgjørelsen til Pawson – bortsett fra det gjorde dommeren en god kamp, sa Mourinho etter kampslutt.

Mourinho sa også at han kjenner spillerne sine, så da han så at Mata, Lingard og Rashford ropte på straffe – forsto han kjapt at det skulle vært blåst.

Mourinho kunne også fortelle at det ikke er noe nytt med Zlatan – annet enn det faktum at han er «36 år og sliter med et dårlig kne», som Mourinho sa etter kampslutt.

– Når du ser en spiller bli båret av på den måten…

Fokuset like etter kampslutt var naturligvis på hodeskaden Lukaku pådro seg før ti minutter var spilt av lørdagens oppgjør.

– Dårlige nyheter kommer alltid fort, men det har ikke kommet noe enda. Det er så klart et problem (skaden), ikke bare for i dag, men de neste kampene også, sa Mourinho.

– Du mister spissen din, og du mister målpunktet øverst på banen. Da påvirker det hele laget. Det ble vanskelig, fulgte portugiseren opp.

– Kampen i seg selv, vel, spillerne ga alt. Majoriteten ga 100 prosent. Vi bommet på unødvendige sjanser, og igjen fikk vi ikke en straffe vi skulle ha hatt – den tredje på kort tid, sa sjefen.

Mourinho la også til at han ikke vet om dette betyr at United trenger offensive forsterkninger allerede i januar.

– United var ukomfortable

Mauricio Pellegrino var naturligvis en fornøyd herremann etter poenget på Old Trafford.

– Vi var solide – og tidvis spilte vi veldig bra. Det var perioder i kampen hvor vi var bedre enn vertene, og United så ukomfortable ut.

Videre sa Soton-sjefen at dagens forestilling var noe å bygge videre på, etter skuffende resultater den siste tiden.

Ute minst en måned til: Zlatan Ibrahimovic.
Powered by Labrador CMS