Tenker ikke på Pogba & co

United-manageren oppfordrer utfordrerne å gripe sjansen mens den franske stjernen er ute.

Publisert Sist oppdatert

Etter en relativt bekymringsfri sesonginnledning, begynte den fryktede snøballen med spillerskader å rulle før bortekampen mot CSKA Moskva.

En ulykke kommer sjelden alene, og plutselig var José Mourinho uten både Paul Pogba, Marouane Fellaini, Michael Carrick og Antonio Valencia.

Før seriekampen mot Crystal Palace var også Phil Jones og Romelu Lukaku regnet som usikre, men begge startet i det som endte med en 4-0-seier sammen med Fellaini og Valencia som var tilbake i manesjen på Old Trafford.

Det var derimot ikke Pogba, som i verste fall ikke blir å se før etter den neste ligapausen i november.

UTE TIL NOVEMBER? Paul Pogba pådro seg en hamstringskade mot Basel og er ute på ubestemt tid.

LES OGSÅ: Ingen Jones på landslagstrening

– Tenker ikke på dem

Mourinho kommer imidlertid ikke til å bruke unødvendig energi på spillere som ikke er tilgjengelig.

United-manageren oppfordrer i stedet utfordrerne til å gripe sjansene som måtte by seg.

– Vi velger å se på det på den måten at vi aldri savner spillere som er skadet, er Mourinho sitert på i blant annet ESPN og Guardian mandag.

– De er ute, og vi tenker ikke på dem. Det er en mulighet for andre til å vise seg fram og gripe sjansen, og det synes jeg er en god ting.

– Når vi klager over skader hele tiden, ser det ut som vi ikke stoler på hverandre, og det er vi nødt til å gjøre.

Med to scoringer er det liten tvil om at Marouane Fellaini fulgte oppfordringen fra Mourinho mot Crystal Palace ved siden av Nemanja Matic. Ander Herrera startet Champions League-oppgjøret i Moskva, men var tilbake på benken på lørdag.

TO IGJEN: Ashley Young og Luke Shaw er tilbake fra sine skader. Zlatan Ibrahimovic og Marcos Rojo har fortsatt en vei å gå.

LES OGSÅ: Europas nest beste hjemmelag

Jones-skade

I tillegg til Pogba, er også Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic ute med langtidsskader, mens situasjonen rundt Michael Carrick foreløpig er uavklart.

Mandag formiddag kom også nyheten om at nevnte Jones ikke var til stede på landslagstrening. United-stopperen skal undersøkes nærmere av landslagslegen før det blir tatt en avgjørelse om hva som skjer videre.

LES OGSÅ: Oversikt over skader og karantener

Powered by Labrador CMS