– Trenger ikke flere offensive spillere

Jose Mourinho kommer til å kikke etter spillere bakover på banen til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Alexis Sánchez ble hentet.

Juan Mata skrev under ny kontrakt.

Det betyr at Jose Mourinho kan velge mellom Sánchez, Mata, Marcus Rashford, Anthony Martial, Romelu Lukaku og Jesse Lingard i de mest offensive posisjonene denne sesongen.

I tillegg kan, inntil videre, også Zlatan Ibrahimovic være et alternativ for portugiseren når han returnerer etter skade.

Det betyr sju mann til maksimalt fire plasser, og fire av dem kan også bekle den ene spissplassen hvis Lukaku hviles eller blir skadet.

Og på juniornivå så fremstår både Angel Gomes og Tahith Chong veldig spennende.

Det betyr at Mourinho mener han har nok alternativer lengst frem i banen.

– Vi har Alexis, Lukaku, Martial og Rashford. Rashford kan spille på venstre og høyre, Alexis kan gjøre det samme. Alle, unntatt Lukaku, kan også spille bak spissen.

– Så dette er litt synd for dere, siden dere jo liker å spekulere (i nye spillere), spesielt om sommeren, men vi er ikke ute etter angrepsspillere. Så dere trenger ikke snakke om nye angrepsspillere som er på vei, fordi ingen kommer til å komme.

– Til sommeren er fokus på andre områder. Det handler heller ikke om å få bedre kvalitet. Det handler om å få en bedre dynamikk inn i laget. Vi må også bli mer effektive, for Huddersfield-kampen er en kamp vi burde vunnet med mer enn to mål.

Powered by Labrador CMS