0-0: Dette skriver avisene

Jose Mourinho, Mark Clattenburg og mange skudd på mål.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet litt av det engelsk presse har på hjertet etter 0-0 på Old Trafford lørdag ettermiddag.

Samuel Luckhurst, MEN:

 

“ Manchester United suffered another infuriating Premier League fixture vs Burnley but Jose Mourinho had not learnt from the Stoke draw.”

 

Jose Mourinho startet med de samme seks offensive spillerne som mot Stoke, men igjen så sviktet avslutningene. Jesse Lingaard kunne ha scort på headingen, men Tom Heaton var fryktelig god. Ellers anonym på høyresiden, noe som gjorde forstørret arbeidsmengden til Matteo Darmian bak han. Juan Mata var banens beste, men ble byttet ut (…) Zlatan Ibrahimovic kunne ved flere anledninger sikret tre poeng til hjemmelaget, men sliter med avslutningene. jesse lingard burnley

Samuel Luckhurst setter også store spørsmålstegn ved byttene Jose Mourinho gjorde, og sikter da spesielt til at Memphis fikk muligheten før Ashley Young. Wayne Rooney tok også bort flyten i spillet, og Marouane Fellaini virket «unødvendig», i følge MEN.

Det faktum at Jesse Lingard spiller på høyrekant, når Henrikh Mkhitaryan sitter på tribunen, er også noe avisen finner fascinerende. Lingard blir beskrevet som en spiller som er best uten ball, til tross for at han hadde flere goode involveringer på lørdag. Paul Pogba derimot, får skryt. Den franske midtbanespilleren viste seg verdig prislappen og hypen i andre omgang, hvor han serverte flere gode muligheter til angrepet.

Dommer Mark Clattenburg får også gjennomgå. Luckhurst peker på det han mener var et feilaktig rødt kort til Ander Herrera, og at United ble snytt for straffe i første omgang. Burnley sin sisteskanse brukte også ved flere anledninger god tid med ballen, men fikk ikke gulr kort før på overtid.

Paul Wilson, The Guardian:

 

“ United could only be embarrassed by a total of 37 attempts, 11 of them on target, and no goals.”–

Det er ikke ofte målløse oppgjør er så intense, men rødt kort, Mourinho henvist til tribunen, Tom Heaton i verdensklasse og første bortepoeng til Burnley i årets sesong, gjorde at dette ble en spennende affære. Dette var dog ikke det resultatet Manchester United håpet på. (…) Nå er klubben tilbake til utgangspunktet, etter midtukens opptur mot Manchester City. (…) Det blir ikke mye avslapping for Mourinho på søndag, når han

ander herrera burnley ja

må svare på FA´s anklager angående uttalelsene i forkant av Liverpool-oppgjøret innen mandag, og nå har han nok en mulig etterforskning hengende over seg.

Wilson mener også det er snodig at Jose Mourinho nå mener at han trenger tid for å gjøre dette United-laget til vinnere, når han tidligere har gjort det «med en gang» i andre klubber.

Også i The Guardian stusser de over byttene som ble gjort, og spesielt det faktum at Henrikh Mikhitaryan ikke var å se på innbytterbenken. Spillerne som ble byttet inn, gjorde ingen stor forskjell, i følge avisen.

 

Andy Dunn, Daily Mirror:

 

“Embarrassment, anger, disdain for officials – United knew what they were getting with Jose Mourinho”

 

 

blindbur

(…) Det kan fortsatt gå bra, men det er verdt å notere seg at Manchester United er fem poeng dårligere enn hva de var i fjor på samme tidspunkt. (…) United skulle fortsatt ha vunnet denne kampen med et landskred, det var nesten et skudd på mål hvert bidige minutt. (…) Zlatan Ibrahimovic satt standarden, med sin sløsing foran mål.

Videre fokuserer avisen på oppførselen til Jose Mourinho, som ikke akkurat roet seg ned til tross for å ha blitt sendt på tribunen. Dette føyer seg bare inn i rekken av usportslige hendelser, som var grunnen til at blant annet Sir Bobby Charlton hadde sine reservasjoner mot den portugisiske treneren.

Joe Bernstein, Daily Mail:

 

“ United will fervently hope the decline is only temporary as they now stand eight points adrift of co-leaders Manchester City, Liverpool and Arsenal.”–

juan mata burnley

(…) Ibrahimovic fikk flere store muligheter til å avgjøre, og for en mann med hans ego, må dette ha gjort fryktelig vondt.

Manchester United må lure fryktelig på hvordan de tillot Burnley sitt første bortepoeng for sesongen, selv om de avsluttet kampen med ti mann, etter den uheldige avsendingen av Ander Herrera. (…) Det var en tydelig mangel på konsentrasjon og selvtillit i det sjansene kom for hjemmelaget, og det måtte de betale prisen for.

 

Powered by Labrador CMS