– Jeg ville løpt gjennom en murvegg for han

En svært åpen Romelu Lukaku svarer på alt fra favorittstempelet under Mourinho, til hvorfor han presterer bedre for Belgia enn United denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere tirsdag publiserte united.no en sak om Romelu Lukakus mangel på mål denne sesongen.

Der ble det slått fast at Lukaku er midt i sin verste måltørke siden sin debut på toppnivå i Anderlecht som 16-åring.

LES OGSÅ: Er dette tallene som forklarer Lukakus måltørke? 

Like i etterkant ble et svært avslappet intervju med Uniteds høyreiste spiss publisert.

Der snakker Lukaku blant annet om å være en av favorittene til Mourinho, hvordan han reagerte på å bli benket, og hva han ønsker å oppnå i Manchester United.

Du virker som en spiller med mye selvtillit, så hvordan var det for deg da du fikk beskjeden fra Mourinho om at du ville bli benket (mot Everton)?

– Med en gang ble jeg litt sånn «wow, fa**, det skjedde faktisk! Så hadde jeg en lengre prat med Mourinho, og jeg forklarte at det hadde vært et langt år – med VM og alt annet. Han hadde lagt merke til det. Jeg forsto avgjørelsen hans, han sa at jeg ikke så lykkelig ut (på banen) – mer sint. Vi hadde en prat, og så gikk vi videre.

– Det åpnet noe i meg, en ny flamme ble tent. Jeg ble bestemt på å gå ut på banen for å ta det som er mitt.

Her kan dere selv se Lukaku svare på spørsmål i sitt eget hjem:

Jeg har snakket med mange United-supportere, og én ting som trekkes frem er at det virker som du er favoritten til Mourinho. Er du det?

– Én av de, ja, svarer Lukaku og ler.

– Hvorfor? Fordi jeg ville løpt gjennom en murvegg for han – og det vet han godt. Han er en type trener som forteller deg akkurat hvordan ting er, og hvis du ikke kan takle det… Ja, da blir det et problem!

Du har blitt kritisert av flere tidligere United-spillere, og Paul Scholes uttalte at han ikke trodde du jobbet hardt nok. Hvordan svarer man på det? 

– Jeg svarer ikke på det. Når jeg møter Scholes før kameraene er på, så tar han meg fortsatt i hånda som om alt er normalt. Ekspertene på tv i dag får betalt for å uttale seg (krast), men når de ikke er foran skjermen er det ikke sånn de er i det hele tatt.

Powered by Labrador CMS