– Dette må Paul svare for selv

José Mourinho var taus om Paul Pogbas kommentarer etter Brighton-kampen, men bekreftet at flere spillere kan være tilbake fra skade allerede på mandag.

Publisert Sist oppdatert

José Mourinho startet fredagens pressekonferanse en halvtime tidligere en først oppgitt. Det gjorde at enkelte journalister kom for sent, mens andre gikk glipp av seansen som varte i kun 4 minutter og 19 sekunder!

Etter Brighton-kampen var det en skuffet Paul Pogba som snakket med media.

Der forklarte franskmannen at holdningene til United-spillerne ikke var gode nok og han brukte seg selv som det fremste eksempelet.

– Holdningen vi hadde var ikke slik vi ønsket. De hadde en tøffere innstilling enn oss og det viste igjen på banen. Jeg setter meg selv først, for min holdning var ikke god nok, sa Pogba.

TAUS: José Mourinho ville ikke kommentere Paul Pugbas utspill etter Brighton-kampen.

På fredagens pressekonferanse ønsket åpenbart ikke Mourinho å gi ny næring til sagaen, og var særdeles kort i svaret da han fikk spørsmål om Pogbas kommentar etter Brighton-kampen.

– Paul må svare for seg. Om dere ønsker en forklaring på det han sa må dere snakke med han, sa Mourinho.

Fordel med mandagskamp

På spørsmål fra MUTV før pressekonferansen ble Mourinho spurt om han ser noen fordeler med at oppgjøret mot Tottenham spilles mandag.

TILBAKE MOT SPURS?: Nemanja Matic (t.h) er tilbake i full trening og kan rekke kampen mot Tottenham.

– Det kan ses på på flere måter, men jeg tror at jeg vil svare ja, fordi vi trenger tid til å få jobbe og å få spillere tilbake fra skade. Så for oss er det ikke så ille. Vi har fortsatt lørdag og søndag på oss til å ta avgjørelser, så la oss vente og se.

Nemanja Matic, Alexis Sánchez og Antonio Valencia er alle tilbake fra skade og i trening igjen.

Om de rekker kampen mot Tottenham er en annen sak. 

– Jeg vet ikke. I dag er det fredag, og så trener vi lørdag og søndag og litt mandag. Men de trener med laget. Det gjør også Dalot. Han har trent med laget for første gang denne uken, så nå er sykestuen snart tom Denne uken, konkluderte Mourinho.

I tiden etter Brighton-kampen har presset på United-manageren og spillergruppen vært formidabelt.

– Jeg leser ikke aviser

En rekke ekspertkommentatorer slaktet Uniteds innsats mot Brighton og avisene har brukt mye spalteplass på den angivelige uroen i United-leiren.

På fredagens pressekonferanse hadde imidlertid Mourinho svært lite å tilføre debatten. 

– Ikke spør meg om det for jeg leser ikke slikt, lød svaret

Mourinho ble også spurt om det angivelig betente forholdet til Ed Woodward. Også her var portugiseren krystallklar da han fikk spørsmål om forholdet var godt:

– Selvfølgelig, ingen problemer.

– Tenker bare på neste kamp

Etter den flaue seansen mot Brighton er både Mourinho og spillerne innstilte på å slå tilbake.

– Det er alltid vanskelig etter et nederlag, spesielt for folk som virkelig bryr seg om jobben, om å være profesjonell fotballspiller. Men etterpå tenker du bare på neste kamp. Det samme skjer når du vinner, men da kan du umiddelbart skifte fokus til det neste som skjer. Det må gjøres i enda større grad etter et tap. Det er dere som er pessimister. Jeg er det ikke, sa United-manageren.

FÅR HAN SJANSEN?: Marcus Rashford i aksjon mot Tottenham sist sesong. Vil hurtigtoget få muligheten fra start mot Tottenham på mandag?

Hva tenker du om spillet denne sesongen?

– Vi spilte bra mot Leicester og vant, og dårlig mot Brighton hvor vi tapte.

Hva har du lyst til å se av spillerne mot Tottenham?

– At de spiller bra og vinner, ikke gjør noen feil og vinner.

Hva med Bailly og Lindelöf, har de utviklet seg slik du hadde håpet?

– Jeg analyser ikke spillerne mine med dere.

Hvor imponert er du over Pochettino og Tottenham.

– Det kommenterer jeg ikke.

Er dette rette kamp til rett tid?

– Vi må spille mot 19 motstandere både på Old Trafford og på bortebane. Vi må spille mot alle. Jeg vet ikke når rette tid er, men det er nå vi skal møte dem. Terminlisten er satt opp slik, og vi skal møte Spurs i andre kamp på Old Trafford. Deretter skal vi, om jeg ikke tar feil, bort mot Burnley og Watford,men det blir selvsagt en vanskelig kamp mot et lag som endte i Topp 4 forrige sesong, konkluderte Mourinho.

Del 2 av denne pressekonferansen vil først bli tilgjengelig søndag kveld klokken 23.30.

Powered by Labrador CMS