– Kanskje kommer jeg med en overraskelse!

José Mourinho med stikk til Arsene Wenger som plutselig dro Alexandre Lacazette opp av hatten på Emirates.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med tirsdagens Champions League-oppgjør mot CSKA Moskva på Old Trafford møtte Mourinho mediene til pressekonferanse mandag formiddag.

Der ble United-manageren spurt om klubben har anket det røde kortet Paul Pogba pådro seg mot Arsenal.

– Han er tilgjengelig i morgen, var alt United-manageren ønsket å si.

– Han er veldig sliten, men glad for å spille. Det er alltid den neste kampen som gjelder. Han har vært fenomenal siden han kom tilbake fra skade.

For øvrig fikk vi vite følgende:

  • Ingen spillere er tilbake fra skade, i tillegg til at Nemanja Matic er ute.
  • Zlatan Ibrahimovic er ikke skadet, men spiller ikke mot CSKA Moskva.
  • Sergio Romero står i mål mot CSKA.

LES OGSÅ: (+) – Nå har Lingard tatt plassen til Mkhitaryan

Ingen Zlatan mot CSKA

Mourinho ble også spurt om situasjonen til Zlatan Ibrahimovic, som ikke var i troppen mot Arsenal.

– Zlatan er ikke skadet. Han jobber veldig hardt med kneet, og i de periodene kommer også trettheten. Han har jobbet hardt i lang tid og kan ikke spille alle kampene. Derfor tok vi en avgjørelse etter Watford-kampen. Han er ute i morgen også, men vil være tilbake i vanlig trening etter kampen mot CSKA, sa United-manageren, noe som betyr at svensken vil være tilgjengelig mot Manchester City.

Mourinho bekreftet også at alle spillerne som var ute mot Arsenal også er ute mot CSKA.

Det betyr at Phil Jones, Eric Bailly, Marouane Fellaini og Michael Carrick alle er utilgjengelig.

I etterkant ble det også at bekreftet overfor MUTV at Nemanja Matic, som var redusert også før kampen mot Arsenal, er ute.

– Men det kan være jeg kommer med en overraskelse og bruker en av dem som jeg har sagt ikke kan spille, sa Mourinho med et glimt i øyet som et dårlig skjult stikk til Arsene Wenger som utelukket Alexandre Lacazette før oppgjøret mot Manchester United.

LES OGSÅ: Lingard foran Agüero og Salah

– Shaw vil få sjansen

All den tid Manchester United i praksis er klar for sluttspillet i Champions League, er det ventet endringer på laget mot CSKA.

– Jeg må tenke. Vi skal gjøre noen endringer, men ikke altfor mange. Vi er ikke kvalifisert ennå og har ikke vunnet gruppa. Det er andre lag som er involvert, og jeg må holde en viss balanse i laget.

– Når det gjelder Luke Shaw, jobber han hardt for å få en sjanse, og den sjansen vil komme, for det fortjener han. Men jeg kan ikke svare på om han vil starte kampen mot CSKA eller være på benken.

En som helt sikkert vil være utenfor laget på tirsdag er David de Gea, som spilte en enestående kamp mot Arsenal på lørdag.

– Har du noen gang hatt en bedre keeper enn David de Gea?

– Ja, (Sergio) Romero, for han spiller i morgen, og min keeper er alltid den beste i verden. Nå er Sergio nummer én, Joel (Castro Pereira) nummer to og David nummer tre, svarte Mourinho noe spøkefullt.

Kampen mot CSKA Moskva spilles tirsdag klokken 20.45 og vises på Viasat 4.

Powered by Labrador CMS