– Paul Pogba er nøkkelspilleren

Wayne Rooney har uttalt seg om Pogba, Mourinho og fjorårets andreplass.

Publisert Sist oppdatert

Omtrent alle har en mening om José Mourinho og Paul Pogba, og det gjelder også en mann som har vært i garderobe med Pogba under Mourinho.

Tidligere United-kaptein Wayne Rooney har i et nytt intervju snakket om det å få det beste ut av Pogba, og om hvor viktig franskmannen kan bli for klubben.

– Paul er en fantastisk spiller, og han må gjøre det for sin egen del, tror jeg. Du hører mange folk som sier José Mourinho må få det beste ut av ham, men Paul trenger å gjøre det for seg selv, og bevise at han er på det nivået for å hjelpe United, sa Rooney til CNN World Sport (gjenfortalt her).

– Om United skal vinne ligaen, så vil han være nøkkelspilleren som kan sørge for det, det er jeg sikker på.

– Det er naturligvis mye publisitet rundt ham – han er i offentlighetens lys, og jeg er sikker på at han vet hvordan han håndterer det, men han er en av de beste spillerne. Hvis José kan få det beste ut av Paul denne sesongen, så vil det være et stort pluss for Manchester United, og et steg i riktig retning når det gjelder å vinne tittelen, siteres Rooney på.

– Mourinho vet hvordan man vinner titler

Videre mener den tidligere United-kapteinen at vi har god grunn til å stole på at utviklingen går i riktig retning.

– Jeg følte at å ende på andreplass sist sesong, selv om de ikke vant et trofé, var en god start for dem når det gjelder å kjempe om tittelen.

– Og dere kjenner Mourinho, han vet hva han driver med. Han vet hvordan man vinner titler. Jeg er sikker på at med denne kvaliteten på spillerne, så vil han ha en kampplan for å prøve å hjelpe dem å gå det ekstra steget videre for å vinne tittelen.

Powered by Labrador CMS