– Det kan være at United fornyer interessen sin i ham

Mauricio Pochettino ble tirsdag kveld sparket i Tottenham, og det tok ikke lang tid før ryktene rundt United begynte å svirre igjen.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdagens mest overraskende nyhet smalt i London da Tottenham bekreftet at Maurico Pochettino er ferdig i klubben.

Onsdag morgen ble det så bekreftet at José Mourinho blir klubbens nye manager.

Les saken: Bekreftet: Mourinho overtar Spurs

Resultatene ble for dårlige

Spurs ligger på 14. plass i Premier League og har kun vunnet tre kamper denne sesongen. I tillegg er de ute av ligacupen.

47 år gamle Pochettino fikk jobben som Tottenham-manager i 2014 og har levert meget sterke resultater siden den tid. Der den største bragden var å ta laget til Champions League-finalen forrige sesong.

Men resultatene denne sesongen har vært såpass svake at Tottenham tirsdag kveld valgte å sparke ham, etter at han selv skal ha nektet å trekke seg av fri vilje forrige uke.

Styreformann Daniel Levy sier følgende i en pressemelding:

– Vi har vært veldig motvillige til å ta denne beslutningen og det er ingen avgjørelse styret har tatt lett på eller gjort forhastet.

– Dessverre har resultatene nasjonalt mot slutten av forrige sesong og på starten av denne vært ekstremt skuffende.

Trenerteamet med Jesus Perez, Miguel D′Agostino og Antoni Jimenez må også forlate klubben.

Nye United-rykter på vei?

Manchester United har vært koblet til Pochettino tidligere, og spørsmålet er om man må gjøre seg klar for en ny periode med rykter nå.

– Han (Pochettino) var Uniteds førstevalg da de sparket Mourinho, og det kan være at United og også Real Madrid fornyer sin interesse i ham, skriver The Times onsdag.

Kilder tett på argentineren sier at han har avslått tre tilbud de siste to årene, i en periode da Manchester United, Chelsea og Real Madrid alle har vært interessert i ham.

– United har nå fått et alternativ hvis Ole Gunnar Solskjær ikke evner å få klubben på rett kjøl igjen i løpet av de seks neste månedene, skriver Daily Mails Martin Samuel.

– Pochettino vil kobles til United helt til han eventuelt skriver under for en annen ny klubb, og har allerede flere beundrere i Uniteds styrerom, skriver Daily Mail i en sak om argentinerens mulige fremtid.

Mourinho på plass

José Mourinho ble raskt den store favoritten til å erstatte Pochettino, både Sky Sports og The Times mente det og onsdag morgen ble ansettelsen altså bekreftet.

Les saken: Bekreftet: Mourinho overtar Spurs

Powered by Labrador CMS