Ryktesaker, uke 51

Mauricio Pochettino håper å kunne bli José Mourinhos etterfølger. Er Zidane også et alternativ?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Lørdag 22. desember:

08.32: Som kjent er Mauricio Pochettino mannen det virker som United har planlagt å forsøke å hente inn til sommeren.

I spanske AS har det blitt meldt at Zinedine Zidane er tilbudt jobben, noe som passer dårlig med den infoen, men Manchester Evening News skriver at det ikke stemmer at franskmannen har møtt United angående managerjobben.

Fredag 21. desember:

18.40: The Times skriver fredag ettermiddag at United vil ansette Tottenhams John McDermott – som er ansvarlig for spillerutvikling og rekruttering der. Han sa nei til United for et par år siden, men United håper ifølge Matt Hughes i The Times at han vil være med når United også vil hente Mauricio Pochettino og resten av hans trenerteam, Jesus Perez, Miguel D’Agostino og Toni Jimenez, til sommeren.

Se også: Video: Tottenham kneblet Pochettino

18.00: Matthew Willocks utlån til St. Mirren er nå avsluttet, og spilleren returnerer dermed til United.

17.45: Lille ønsker 60 millioner euro for å kvitte seg med supervingen Nicolas Pépé, men Uniteds interesse skal ha kjølnet etter at José Mourinho fikk sparken, rapporterer L’Equipe.

Onsdag 19. desember:

19.26: Ifølge klubbpresidenten i Santos er den brasilianske klubben i samtaler med Andreas Pereiras far om en mulig overgang allerede i januar. Santos er favorittklubben til både Pereira og hele familien, og han har tidligere blitt sitert på at han kunne spilt gratis for klubben. Sport Witness videreformidler dette fra lokal presse, men skriver samtidig at han kanskje kan endre mening nå som Mourinho er borte.

15.00: The Times melder at Tottenham-manager Mauricio Pochettino ønsker seg United-jobben, selv om han har 4½ år igjen av sin kontrakt med London-klubben.
Argentineren mener at muligheten til å ta over på Old Trafford er for god til å bli takket nei til. United må imidlertid regne med å måtte punge ut med £34.5 millioner for å få Spurs-eier Daniel Levy til å gå med på en avtale. Ifølge Daily Mail kan beløpet bli så høyt som £40 millioner.

14.50: Overgangsrykter er så visst ikke det som har stått øverst på dagsorden de to siste dagene, verken her eller der.
Men noe bevegelse har det tross alt vært.
For eksempel melder spanske El País [via Birmingham Mail] at José Mourinho allerede kan være på randen av sin neste jobb. Real Madrid-president Florentino Perez skal nemlig fortsatt være lysten på å hente portugiseren tilbake til Santiago Bernabéu.

Tirsdag 18. desember:

08.16: Daily Mirror omtaler en Tuttosport-sak om at Juventus er klare til å få fortgang på å hente Paul Pogba til klubben.

Vi har lett litt, og har ikke funnet en Tuttosport-sak om akkurat det – vi har heller funnet en sak som omtaler de tidligere Mirror-ryktene om Pogba/Juventus, og en sak som skriver om reaksjonene på et møte mellom vennene Pogba og Dybala, (de møtte hverandre på en adidas-tilstelning), så vi vil foreløpig anbefale dere om å ta dette med en klype salt.

Mandag 17. desember:

07.45: West Ham har meldt seg på i kampen om å hente Andreas Pereira på lån i januar.
22-åringen, som knapt har vært benyttet denne høsten, har ifølge Football.London skygget unna klubbens tilbud om en ny treårskontrakt. Hans nåværende avtale utløper ved sesongslutt, men United har opsjon på ytterligere ett år. Det er ventet at denne vil bli benyttet, og dermed vil det også kunne bli aktuelt med et utlån.
Også Arsenal og Chelsea skal ha uttrykt ønske om lån av Pereira.

Powered by Labrador CMS