– Oh, f***ing hell, no!

Marcos Rojos umiddelbare reaksjon på nyheten om Alexis Sánchez’ ankomst, var ikke udelt positiv.

Publisert Sist oppdatert

Mens de fleste andre rundt United, spillere, trenerapparat og fans, var overlykkelige over meldingen om at Alexis Sánchez var på vei, var Rojo mer lunken – for å si det mildt.

Den argentinske forsvarsspilleren røper nemlig at det tidligere har hersket et særdeles anstrengt forhold mellom ham og den lille chileneren.

– Alexis er en stor fotballspiller, men ute på banen kom vi aldri overens, sier han til argentinske TyC Sports, ifølge Daily Mail, og utdyper:

– Enten vi møttes i landskampsammenheng eller på klubbnivå mellom United og Arsenal, ga jeg ham juling hver eneste gang. Og han svarte med samme mynt. Og som om ikke det var nok, pleide vi å utveksle fornærmelser mot hverandre.

– Så da jeg fikk høre at han var på vei til United, sa jeg: «Oh, f***ing hell, no; så nå dukker altså den fyren opp her …»

Les også: Rojo signerte ny kontrakt

– Mourinho godtet seg

Rojo forteller videre at José Mourinho var klar over det anstrengte forholdet mellom de to søramerikanerne.

«Jeg vil ikke ha noe av at du banker ham opp på treningen i morgen.»

United-manageren visste derfor at reaksjonen ville bli deretter, og brukte dette for alt det var verdt til å helle salt i Rojos sår.

– Han sa til meg: «Vi henter Alexis, men jeg vil ikke ha noe av at du banker ham opp på treningen i morgen». Og så brast han ut i latter, forteller Rojo til tv-kanalen.

Powered by Labrador CMS