– Vi vil vinne trofeer

«Jeg venter på deg i Manchester»

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic og Jose Mourinho ser ut til å sette god pris på hverandre. De vant serien sammen i Internazionale tilbake i 2009, før Barcelona ble neste stopp for Zlatan.

Nå kan vår svenske superspiss fortelle at Manchester United prøvde å hente han allerede før fjorårets sesong, men at tiden ikke var inne. Det var den åpenbart sesongen etter, mye grunnet utskiftning i trenerstolen.

En telefonsamtale

– Det stemmer at det var noen samtaler i fjor, men tiden var ikke moden, sa Ibrahimovic til The Mirror.

– Så kommer ”the special one” inn, og når han ringer deg er du allerede overbevist. Han sa at han ventet på meg i Manchester, og da var jeg solgt.

Det er vanskelig å tro at mange mennesker har den effekten på Zlatan Ibrahimovic, men det er tydelig at de to har et spesielt bånd.

GettyImages-89123107

– Jo mer tid vi tilbringer sammen, trener sammen, jo bedre blir vi.

Nyter utfordringen

Hardt arbeid lønner seg, sies det. Det skal en solid dose hardt arbeid til for å holde seg i såpass god form i en alder av 35, og det var mange som mente at Premier League ville bli for spilleren, som kom gratis fra PSG i sommer.

– Jobber du hardt, får du like mye tilbake for det. Personlig mener jeg at femti prosent er i hodet, du holder deg ikke lenge i denne sporten hvis ikke det mentale er på plass.

– Mange mente at dette ville bli for tøft for meg, men jeg hører ikke på andre. Jeg er meg selv, og later ikke som noe annet, avslutter Ibrahimovic.

Powered by Labrador CMS