– Hvorfor hakker du alltid på meg?

Avis mener å vite hva som ble sagt mellom de to da Shaw ble huket av i pausen.

Publisert Sist oppdatert
Om det er strengt (å ta Shaw av)? Det er min avgjørelse. Grunnen var at vi jobber med helt spesifikke bevegelser, det var viktig for meg at backene var aggressive, og det fikk jeg ikke med noen av backene mine. Jeg kunne ikke ta av begge i hvilen, for da hadde jeg bare hatt ett bytte igjen. Valencia var i det minste i stand til å posisjonere seg ok defensivt, men Shaw lot Brighton komme til flere innlegg. Jeg var ikke fornøyd, sa Mourinho etter FA-cup-avansementet mot Brighton. 

Luke Shaw ble – igjen – tatt av i hvilen i det oppgjøret, og spekulasjonene om den unge backens fremtid fikk igjen fart.

Nå skriver Chris Wheeler, én av de som kjenner klubben godt, at det ble en opphetet diskusjon mellom spiller og trener i pausen.

– Hvorfor hakker du alltid på meg?

Dette skal ha vært nøyaktig det Luke Shaw sa til Mourinho i hvilen under Brighton-oppgjøret, og skal ha fått forklaringen fra Mourinho – som er nærmest identisk til sitatet øverst i saken.

Diskusjonen skal ha gått såpass hett at det enkelt kunne høres fra utsiden av garderoben.

Shaw ble som kjent også værende i garderoben, og ble erstattet av landslagsaktuelle Ashley Young.

Mobbeoffer?

Kilder tett på spilleren sier til avisen at Shaw føler seg mobbet av Mourinho denne sesongen, og spilleren skal ha gått gjennom flere tunge perioder som følge av dette.

Mourinho, på sin side, står fast på at spilleren er nødt til å ta til seg instruksene, og rett og slett bli bedre på å forsvare seg.
Powered by Labrador CMS