Hva tenker rivalene om Mourinho?

– Tror han vil bringe United-hatet tilbake…Vi spurte Supporterklubbene til Uniteds topprivaler.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har byttet ut Louis van Gaal med Jose Mourinho, og en del negativitet har blitt byttet ut med optimisme hos mange United-fans.

Men hva sier rivalene?

Frykter de United mer nå? Og selv om neste sesong fortsatt er to måneder unna, hva tenker de om den akkurat nå?

Per Arne Hansen, Leicesters skandinaviske Supporterklubb:

– Med ett tap på de fire siste mot United så frykter jeg ikke United noe mer med Mourinho, men han er en manager som helt sikkert vil styrke Uniteds posisjon. Det blir virkelig spennende å se hvordan den kommende sesongen blir.

“Mourinho vil bringe United-hatet tilbake”

Roar Myrvang, Arsenal

–  Jeg tror det blir tidenes Premier League-sesong med United, City, Chelsea og Arsenal som de største favorittene og med Liverpool, Tottenham og Leicester som outsidere. Og som sagt så tror jeg United vil være med helt der fremme for å knive om tittelen.

Roar Myrvang, Arsenal Norway

– Jeg tror Mourinho vil bringe United-hatet tilbake slik det var i Ferguson-tider. De siste årene har det jo bare vært gøy for oss andre med United, men tror ikke det blir like gøy neste år. Jeg tror United kommer til å være med igjen helt i toppen.

– Ellers? Det blir uansett et ordentlig race. City og Chelsea kommer tilbake, det er jeg ganske overbevist om, Klopp får sin første hele sesong med Liverpool, Tottenham er blitt gode og det blir spennende å se om Leicester ramler ned på nedre halvdel igjen. Det blir den mest spennende sesongen på lenge.

Vidar Edell, Tottenhams venner:

jose3

– Det er fortsatt langt frem til neste sesong, men både dere, City, Liverpool og Chelsea har nye managere, og det betyr endel for fremdriften. Vi hadde en imponerende sesong (100 % ræva avslutning, dog….), og er i mine øyne “foran skjema” med ett år.   Tipper Leicester på max 7. plass, forøvrig, og ja- I’m a betting man! For tidlig ennå, men gullet havner enten i London eller Manchester slik jeg ser det.

Tor Sønsteby, Citys skandinaviske Supporterklubb:

“Mange Liverpool-fans krysset fingrene for at Louis fikk et år til.”

Torbjørn Flatin

– Nei, frykter ikke United noe mer, stilen hans passer vel strengt talt ikke hvis dere ønsker dere tilbake til United-måten å spille fotball på, heller, som tradisjonelt har vært offensivt og underholdende? Men: Det er naivt å ikke ta hensyn til sine konkurrenter, selvsagt skal Man City frykte både Chelsea, Leicester, Liverpool, Spurs, Arsenal og United.

– Neste sesong? Den som skaffer seg rette spillere til rett pris vil nok være de største favorittene, det er altfor tidlig å si noe før overgangene er på plass. De lagene jeg ramset opp (i forrige spørsmål) er topp-7 slik jeg ser det, rekkefølgen har jeg ikke peiling på enda…Det ser spennende ut, flott at mange lag kan vinne, det er dette som gjør Premier League spesiell. Jeg hater ligaer hvor ett eller to lag alltid dominerer.

Torbjørn Flatin, Liverpools Supporters Club Norway:

jmchev

– Premier League blir helt enorm neste sesong, hvor klubber som City, United og Chelsea skal rette opp svake ligasesonger med ny manager og ventelig et klekkelig transferbudsjett.

– Du har i tillegg Tottenham og Arsenal, mens Liverpool uten Europa vil kunne konsentrere seg om ligaen og med en meget god manager. I tillegg har du West Ham med ny stadion og Leicester. Vanskelig å tippe, men jeg heller mot enten Manchester City med Guardiola eller Chelsea som heller ikke skal spille i Europa som vinner.

– Mourinho har vist en rekke ganger at han er god med de korte jobbene og er flink til hurtig snekre sammen lag og få de til å fungere – jeg tror topp fire på United, men ikke helt til topps.

Sondree Lyshaugen, Chelsea Supporters Norway:

– Jeg føler vel mer et ubehag enn frykt over at Mourinho nå er United-manager, men skulle gjerne ha sett han dro utenlands.

– Når han først har valgt å bosette seg i Manchester tror jeg det er liten tvil om at han kortsiktig vil blande United inn i tettstriden igjen.

– Jeg tror det blir et bikkjeslagsmål om Champions League-plassene neste sesong, det er mange solide managere inne i Premier League nå og det vil sannsynligvis investeres tungt. Jeg håper at det kan koke som det gjorde i Spania med Mourinho/Guardiola-duellen slik at Chelsea og Conte går litt under radaren. Utrolig vanskelig å spå hvem som vinner, men jeg tror neppe vi får en sesong til med Leicester som vinner da de største klubbene vil komme tilbake nå. 

Powered by Labrador CMS