– Rooney er en mulighet

Dette tenker Mourinho om søndagens laguttak.

Publisert Sist oppdatert

fredagens pressekonferanse kunne Mourinho fortelle at Michael Carrick blir klar til søndagens finale, men Henrikh Mkhitaryan er utelukket.

Men hva betyr det for laguttaket?

Vel, hvem som spiller avhenger mye av hva slags formasjon Mourinho mener er best egnet til å skape problemer for Southampton, et lag som fortsatt har til gode å slippe inn mål i turneringen.

LES OGSÅ: Ansvarlig redaktør Dag Langerøds tanker før finalen.

– Jeg har en avgjørelse å ta. Vanligvis så har vi to systemer å velge mellom, enten en i sekserrollen med to midtbanespillere foran seg, eller to dyptliggende og en i tierrollen, sa Mourinho til manutd.com.

Gode nyheter for Rooney?

Ikke tilgjengelig på søndag: Henrikh Mkhitaryan.

Henrikh Mkhitaryans fravær kan bety at Wayne Rooney igjen får muligheten. Kapteinen vår har ved flere anledninger beklet rollen rett bak spissen, og Mourinho mener at en finale kan være perfekt for Rooney.

– Hvis vi velger å spille med en tier, så er så klart Rooney et alternativ der. Han har spilt i den rollen mange ganger før, og en finale er en spesiell anledning. Han er et alternativ.

Ingen sentimentalitet

For de som lurte på om Mourinho lar følelsene kontrollere hvem han velger fra start, så kan vi brutalt avfeie det med en eneste gang.

– Det er de beste 11 som spiller. Vi vinner sammen. Det har ikke noe å si om du spiller lite eller mye, jeg går for det beste laget, avsluttet Mourinho.

Burde Rooney få muligheten fra start på søndag?

Powered by Labrador CMS