Ryktesaker, uke 17

Griezmann for £65 millioner…?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 1. mai:

10.22: Den observante Instagram-bruker har også søndag morgen kunne observere at Memphis Depay har slettet alle bildene av seg selv i United-drakt, og avfulgt alle sine Manchester United-kolleger på det sosiale mediumet. En skal være forsiktige med å legge for mye i slikt – men en kan jo begynne å lure på årsaken. Tabloidavisene spekulerer selvsagt i at han er på vei bort fra klubben, mens andre foreslår at han rett og slett har fått beskjed om å tone ned den utenomsportslige aktiviteten og å holde fokuset på fotballen.

10.20: En særdeles rolig ryktemorgen denne søndagen. Men The Sun slår til med en sak hvor de skriver at United ønsker å hente Atletico Madrids Antoine Griezmann for £65 millioner. Franskmannen har scoret 29 mål i alle turneringer denne sesongen – og har vært blant Atleticos definitivt beste spillere de siste sesongene. Les saken her.

Lørdag 30. april:

14.00: Telegraph slenger seg på mediene som melder at José Mourinho har en muntlig avtale med Manchester United om å bli klubbens manager neste sesong. De understreker samtidig at ingenting skriftlig har blitt signert enda.

Avisen hevder videre at Mourinho vil godkjenne Uniteds potensielle signeringer av Evertons John Stones og Benficas Renato Sanches, ettersom han selv var interessert i begge spillerne under sin tid i Chelsea.

11.00: Ifølge Manchester Evening News (som refererer til Mirror) kan Manchester United visstnok glemme å signere Pierre-Emerick Aubameyang i sommer. Den gabonesiske spissen, som har bøttet inn mål på bestilling for Dortmund denne sesongen, vil heller spille for Real Madrid.

United skal visstnok ha vært villige til å betale bortimot 60 millioner pund for angriperen, men vil nå se seg om etter andre alternativer.

10.30: United skal visstnok ifølge Daily Star  ha lagt inn et bud på Palmeiras unge brasilianske angrepstalent Gabriel Jesus. 18-åringen skal ha en utkjøpsklausul på £23,5 millioner, men budet skal være på £18 millioner.

Avisen sammenligner spilleren med Neymar, og nevner også samtidig at spillerens klubb kun eier 30 prosent av spilleren. Spilleren eier visstnok 15 prosent av sine egne overgangsrettigheter.

Fredag 29. april:

20.00: Det har tidligere blitt skrevet at United har inngått en avtale med Jose Mourinho om at United må tilby portugiseren en kontrakt innen juni, hvis ikke får Mourinho en gunstig sum penger. Etter hva Sky Sports erfarer har en slik avtale aldri skjedd mellom de to partene.

17.30: Ifølge Independent skal United være i konkurranse med Tottenham om å sikre seg Real Madrids 16 år gamle Pedro Ruiz. Representanter fra United og flere engelske klubber skal ha fulgt angriperen i lengre tid, og flere skal være sikre på å kunne lokke Ruiz til Premier League til sommeren.

14.30: Mauricio Pochettino skal være muntlig enig om en ny langtidskontrakt med Tottenham. Dette til dere som har drømt eller trodd at han kunne være aktuell for United.

11.00: Vi tok en prat med @portuball – ekspert på portugisisk fotball – om Renato Sanches. (krever innlogging)

09.00: Mer Renato Sanches. Denne gangen er det Jan Hagen, Portugal-ekspert på twitter, som sier at forhandlingene om Renato Sanches nærmer seg å være sluttført ifølge Record, og at spilleren trolig er klar for United FØR fotball-EM. Benfica vil ha 80 millioner euro, og United er villig til å betale halvparten nå og halvparten av det i klausuler.

07.45: United skal være nære å sikre seg Renato Sanches, skriver Daily Mail. Den unge Benfica-spilleren kommer til å koste United 31 millioner pund, men avtalen vil inneholde klausuler som gjør at totalen kan ende på 46 millioner pund. Her kan du lese vår vurdering av Sanches etter å ha fulgt ham i to kamper tidligere i våres.

07.30: The Sun skriver at Jose Mourinho skal ha blitt fortalt at han er United-manager neste sesong.  Avisa skriver at Mourinho-leiren var litt bekymret etter skriverier om Laurent Blanc, men i løpet av de siste 48 timene skal de ha fått forsikringer om at United har valgt Mourinho som ny manager. Forhandlingene mellom partene skal ha vært intensive den siste tiden, og det skal ikke være langt igjen før alt er i orden.

Torsdag 28.april

17.30: Ifølge Goal.com skal Leicesters N’Golo Kante være høyt på ønskelisten til Manchester United. Så høyt at United skal være forberedt på å bruke opp til £30m for den ballvinnende midtbanespilleren. United skal også være villige til å inkludere Andreas Pereira som en del i en byttehandel for å sikre seg Kante.

16.00: Etter å ha scoret kampens eneste mål mot Bayern Munchen i Champions League-semien onsdag, frontet Atleticos Saul Niguez flere avisforsider torsdag. Spanjolen har tidligere vært linket til United tidligere, og en praktscoring lik den han scoret mot den tyske storklubben helte bensin på bålet.

United må forvente konkurranse fra flere parter ettersom Barcelona har en opsjon på spilleren, samtidig som Atletico ønsker å fornye kontrakten til den 21 år gamle midtbanespilleren.

08.40: Manchester United skal ha droppet interessen i Mats Hummels, melder Manchester Evening News. Grunnen skal være todelt. Bayern München skal allerede ha startet samtaler om spilleren, mens man i United er så pass fornøyde med Daley Blind som en spillende midtstopper at man ikke lenger har det samme behover for Hummels.

08.10: En annen portugiser som har blitt observert i Manchester er Jorge Mendes. Tirsdag kveld gjestet han blant annet Hotell Football, men det har ikke kommet frem hvilket ærend han hadde i Manchester. Mendes er agenten til både Sanches og Mourinho…

08.00: Benficas president Luis Felipe Vieira skal ha vært i Manchester for å forhandle med United om overgangen for Renato Sanches melder Manchester Evening News som oppgir den portugisiske avisen O Jogo som kilde. United skal nå være klare til å gå med på Benficas krav om å betale 60 millioner euro for Sanches.

Onsdag 27. april

17.58: Ifølge Daily Mirror er United-interessen for Toni Kroos tilbake. Moyes skal ha vært meget interessert i ham også, mens det derimot ble sagt at Van Gaal ikke ønsket seg den tyske midtbanespilleren da han tok over, og at han derfor stoppet en overgang. Derfor snakkes den fornyede United-interessen om også som et hint om Van Gaals fremtid.

Artikkelen er skrevet av John Cross, som vi ikke oppfatter som en av Mirror-journalistene med best treffsikkerhet når det gjelder United-rykter.

16.38: Ikke akkurat en kioskvelter av en nyhet, men akademikeeper George Dorrington er på prøvespill i Huddersfield, ifølge Manchester Evening News. Han forlater United denne sommeren, og har allerede spilt to kamper for Huddersfields ungdomslag i eit forsøk på å sikre seg en kontrakt med Terriers.

08.10: PSG-forsvarer Marquinhos skal være i samtaler om en overgang bort fra Paris-klubben. Det var spillerens bror, Luan Aoas Correa, som kom med avsløringen under Canal+-programmet J+1, ifølge Daily Star.
– Det er mange klubber som er interessert i Marquinhos. De har allerede pratet med meg. Sammen med klubben, Marquinhos’ agent, meg selv og min far, vil det bli tatt en avgjørelse.
Manchester United er en av flere klubber, deriblant Chelsea, Arsenal, City og Barcelona, som er lystne på den 21 år gamle brasilianeren.

Tirsdag 26. april

14.40: Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge bekrefter at klubben er i samtaler med United-linkede Mats Hummels. Og, Rummenigges motstykke i Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, sier, ifølge Sky Sports, at han på sin side regner med at spilleren drar til Allianz Arena i sommer.

14.30: Italienske Gazzetta dello Sport hevder at Roma skal være villige til å legge £15 millioner på bordet for å lokke Marouane Fellaini til Stadio Olímpico.
Sammen med sin agent skal Fellaini mandag kveld ha sittet ringside da Roma beseiret Napoli 1-0.

10.50: Mer Renato Sanches:

Mandag 25. april

18.00: Flere United-rykter hagler inn utover kvelden. José Mourinho skal visstnok være klar til å erstatte van Gaal innen en måned ifølge FourFourTwos Sam Pilger.

Mourinho og Benficas Renato Sanches deler samme agent, Jorge Mendes, og Mourinho skal visstnok ønske å ta med seg den portugisiske midtbanespilleren dersom han blir United-manager. Prislappen skal være på rundt 40 millioner pund, ifølge Manchester Evening News.

16.00: 
Manchester United skal visstnok følge nøye med på Alex Oxlade-Chamberlains situasjon i Arsenal, skal kilder nære spilleren ha sagt til ESPNFC.com. United er etter sigende på jakt etter en ny ving i sommer, og 22-åringen kan bekle begge vingposisjonene.

Ifølge nettstedet er Wenger ute etter å fornye spillerstallen kommende sommer, og den tidligere Southampton-spillerens fremtid er følgelig usikker, ettersom han har slitt med å spille seg inn i Wengers førsteellever denne sesongen. Også Manchester City, Liverpool og West Ham skal følge spillerens situasjon nøye.

08.30: Tottenham ligger best an i kampen om å sikre seg Lyon-spissen Alexandre Lacazette, ifølge Mirror Football.
I tillegg til Tottenham påstås den 24 år gamle franske landslagsspilleren å være i søkelyset til både Manchester United, Liverpool og Everton, men ifølge kilden virker det på det nærmeste avgjort at han havner på White Hart Lane for en overgangssum på rundt £23.5 millioner.

08.15: The Mirror viser til Foot Mercato når avisen skriver at Manchester United – og Arsenal – kjemper med Tottenham om Lille-vingen Sofiane Boufal.
Boufal, som er 22 år gammel og marokkansk landslagsspiller, har denne sesongen scoret 12 mål på 31 opptredener i Ligue 1. Her er spillerens Wikipedia-profil.

08.00: Notoriske Daily Star hevder i en såkalt «Exclusive» at Jose Mourinho vil få £300 millioner til spillerkjøp; ikke hvis, men når han blir utnevnt til ny United-manager.

Powered by Labrador CMS