– Ønsker å starte kamper

Få reaksjoner etter tre deilige poeng mot Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

Som forventet ble Uniteds møte med Spurs en jevnspilt affære, men de røde djevlene trakk det lengste strået, og sikret tre ekstremt viktige poeng ni minutter før slutt.

Anthony Martial kom nok en gang inn fra benken og scoret. Det har han gjort fire ganger i Premier League denne sesongen, men i dag var det viktigere enn noen gang før.

 Ønsker seg spilletid

Etter kampen var franskmannen naturlig nok en lykkelig mann.

Slik beskriver han innhoppet og scoringen:

– Manageren ba meg lete etter rom. Jeg vet at Lukaku er god med hodet, og så fant jeg litt rom og scoret, sier Martial til Sky Sports.

– Vi tapte den forrige kampen, så det var veldig viktig å vinne i dag. Jeg er glad jeg scoret, tilføyde spissen, som ble spurt om Mourinho nå bør velge ham fra start fremfor Marcus Rashford.

– Jeg vil spille, og har ikke noe lyst til å være på benken. Rashford har vært god han også og manageren gir oss begge muligheter.

– Vi er tittelkandidater

Nemanja Matic leverte nok en overbevisende forestilling på Uniteds midtbane, hvor serberen etter beste evne kontrollerte både tempoet i kampen og medspillerne sine.

– Dette var viktig for oss. Vi møtte et av de beste lagene i Premier League, men takket være Anthony Martial klarte vi å få ballen i mål.

– Gratulerer til Tottenham for en god kamp. De var veldig gode. Fansen koste seg – og vi fikk alle poengene. Tottenham hadde ballen mest i første omgang, men vi hadde de største sjansene.

– De spiller flott fotball, men det er resultatet som betyr noe når dommeren blåser av for full tid, påpeker Matic, og legger til at United absolutt er tittelkandidater denne sesongen.

Nemanja Matic dominerte Uniteds midtbane nok en gang.

Phil Jones: – Det handler ikke bare om forsvaret

Manchester United slipper rett og slett ikke inn mål på Old Trafford denne sesongen, men Phil Jones mener at æren må fordeles på flere enn bare backrekka.

– Det var veldig bra at vi holdt nullen igjen. Det handler ike bare om forsvaret, men hele laget. Tottenham skapte noen sjanser, men vi følte oss ikke spesielt truet i dag. Vi er fornøyde – og det var tre viktige poeng.

– Vi må bare holde dette gående, vi taper ikke kamper når vi ikke slipper inn mål. Det er noen vanskelige kamper som kommer fremover, og vi sørger for å forberede oss best mulig.

– Veldig ulikt oss

Tottenham-forsvarer Ben Davies, som for anledningen hadde jobben med å stilne Antonio Valencia på høyreflanken, var skuffet over måten laget hans slapp inn mål på.

– Dette er mest av alt irriterende. Det var et skuffende mål å slippe inn – og veldig ulikt oss. Vi er bare skuffet over at vi ikke klarte å holde nullen, sa Davies til Sky Sports etter kampslutt.

– Vi skal ikke slippe inn sånne mål, vi skrudde rett og slett av bryteren. Old Trafford er et vanskelig sted å komme til. Vi var solide og jeg trodde vi skulle holde nullen i dag.

Powered by Labrador CMS