– Det beste laget tapte

Hva sier sjefen etter 1-2-tap mot Bristol City?

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic 1-1-utlikning klarte akkurat ikke å redde Manchester United fra onsdagens cupfadese mot Bristol City.

Joe Bryan og Korey Smiths scoringer ble nok til å senke de regjerende Ligacup-mestrene.

Det så lenge ut til å ende med ekstraomganger, før Smith dukket opp inne i 16-meteren og sendte ballen bak Sergio Romero i det 93. minutt.

José Mourinho:

– De va litt heldige. Men de kjempet mye. De vant kampen mens alle ventet på vårt mål. Det beste laget tapte. De var heldige, ettersom vi traff stolpen to ganger, sier han til Sky Sports.

– Det er en nydelig dag for fotball. Et lag fra divisjonen under vant. Jeg ønsker ikke at folk tenker at hovedbudskapet mitt var at de var eldige. Jeg er glad på deres vegner, sier han videre.

– Motstanderen scoret når ingen forventet det. Vi var det sterkeste laget, hadde sjanser, viste styrke og utholdenhet til å ta ekstraomgangene. Vi rakk ikke engang å reagere. Det er en stor dag for Bristol. Større lag mot lag fra lavere divisjoner er alltid risiko. Dette skjer i blant, sier han til MUTV.

– Realiteten er at de som spilte i dag ikke spilte i helgen, og spiller heller ikke i helgen. De mistet ikke bare muligheten til en semifinale, men to kamper til å spille. Jeg skylder ikke på dem. De var profesjonelle, og viste styrke og stolthet etter 0-1, sier han videre.

Powered by Labrador CMS