VIDEO: 6 sekunders pressekonferanse

MANGE REAKSJONER: Satte Mourinho ny rekord da han møtte pressen søndag?

Publisert Sist oppdatert

Årets siste hjemmekamp endte med en leken 2-0 seier til United.

Josh Harrop sørget for en tidlig ledelse, før Paul Pogba satte en slags spiker i kista med sitt mål allerede før pause.

Etter det hadde United full kontroll, og vi fikk til og med se Angel Gomes debutere på førstelaget i sluttminuttene.

Hva er så dommen til Mourinho, Allardyce og spillerne som var involvert?

Her finner du reaksjonene. 

José Mourinho

En ordknapp sjef møtte MUTV etter kampslutt, og virket klar for oppgaven som venter på onsdag.

– Ikke spør meg for mange spørsmål nå, er du snill. Nå er jeg i finalen. La meg dra hjem, for nå er jeg i finalen.

Vet du hva laget blir i Stockholm?

Ja, det vet jeg, men la meg gå, jeg er i finalen nå, flirte Mourinho til reporteren.

Etter den korte passiaren med MUTV, måtte Mourinho pent møte opp til pressekonferanse. Der var han lur nok til å være tidlig ute, mens de fleste journalistene fortsatt fulgte spillernes «æresrunde», så han kunne komme seg like fort avgårde igjen.

Se den smått bisarre «pressekonferansen» under:

Michael Carrick

Midtbanegeneralen kom inn like før pause til fordel for Paul Pogba, et bytte som tydelig signaliserte hvor Mourinho hadde tankene sine.

– Kritikken bryr ikke Pogba noe som helst. Han er verdensklasse – og jeg er sikker på at han har én god kamp til i seg denne sesongen, sa Carrick like etter kampslutt.

Josh Harrop

Unggutten kastet ikke akkurat bort muligheten han fikk på søndag av José Mourinho. Etter bare et lite kvarter sendte han United i føringen og var konstant i bevegelse resten av kampen – til tross for at han skal ha fått kramper etter målet sitt.

– Dette er en drøm jeg har hatt lenge nå, så det var en fantastisk følelse i dag. Hele familien min var tilstede sammen med vennene mine, så det kunne ikke vært bedre.

Hvordan var det å løpe ut foran drøye 76.000 mennesker?

Ikke en halvgæren debut: Josh Harrop.

– Det var så klart helt vanvittig. Jeg sto i spillertunnelen og fikk plutselig gåsehud oppover nakken, det er helt sant, sa Harrop med et barnslig flir.

Du fikk en veldig god start på kampen?

– Ja, jeg sa til meg selv at jeg bare måtte involvere meg så mye som mulig med én gang. Rett etter målet mitt begynte jeg å kjenne kramper i begge beina, uten at jeg helt vet hvorfor. Pasningen fra Pogba var herlig og jeg gjorde som jeg er vant til.

Demi Mitchell

Den omskolerte venstrebacken fikk tillit fra start på søndag, og svarte med en meget god kamp. Etter kampslutt snakket han med MUTV.

– Dette var en stor opplevelse for meg, min første kamp på Old Trafford. Jeg må få takke José Mourinho som ga meg muligheten – og samtidig ønsker jeg å gratulere de andre som fikk debuten sin i dag!

Hvordan var det å spille ved siden av gutter du har vokst opp med?

– Det var fantastisk. Helt vanvittig, men jeg må innrømme at jeg ikke trodde så mange av oss ville være på banen samtidig.

– Så klart er du litt nervøs, men man bare prøver å forestille seg mentalt hvordan du skal spille og så går det bra. I dag bare nøt jeg opplevelsen.

Om målet til Harrop…

– Han har gjort lignende i et par kamper nå, så jeg tror han hadde med seg masse selvtillit inn i denne kampen. Han spilte en veldig god kamp.

Hvordan var det å prøve seg mot Zaha?

– Absolutt en ny utfordring, men en stor opplevelse for meg. Det blir en bratt læringskurve, men jeg lærer litt hver dag og dette kommer til å gjøre mye for spillet mitt.

Sam Allardyce

– Vi slapp inn to unødvendige mål. De hadde vel to skudd på mål hele kampen, så defensivt gjorde vi jobben bra. Offensivt slet vi mye mer, så derfor vant United kampen i dag.

Wilfried Zaha fikk ikke vise frem sin tekniske side i dag, mye grunnet hard behandling fra blant andre Fosu-Mensah. Dette satt ikke Allardyce nevneverdig pris på.

– Zaha ble hamret i dag. Han ble sparket, dyttet og felt hele tiden. Jeg er skuffet over dommerteamet som ikke gjorde mer for å beskytte han.

Angel Gomes

Tidenes yngste United-spiller i Premier League var litt bekymret for at han ikke skulle få muligheten da Eric Bailly gikk ned med skade, men så hørte han Mourinho si navnet hans.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse. Dette er hva vi drømmer om, og jeg har jobbet mot dette siden jeg var seks år. Jeg vil takke Mourinho og trenerstaben som har hjulpet meg hit jeg er i dag.

– Ja, jeg så Bailly gå ned med skade og jeg sank litt. Så fikk jeg beskjed om å varme opp, så hørte jeg Mourinho si navnet mitt. Når jeg først kom inn så gjorde alle det enkelt for meg. Carrick ga meg en del råd om hvor jeg skulle bevege meg på banen før kampen – og når jeg kom inn så prøvde han å finne meg hele tiden, sa Gomes med et stort smil til MUTV.

Ga dette mersmak?

– Så klart, det var en drøm å komme på. Jeg vet ikke hva planene for neste sesong er, men jeg vil bare bli værende i klubben og fortsette utviklingen min.

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød

Det sies at José Mourinho ikke akter å holde tale etter søndagens seier på Old Trafford. De Gea har kommet ut på banen til stor jubel fra de fremmøtte.

Saken oppdateres…

Powered by Labrador CMS