– Bommet på utrolige sjanser

United hadde mye ball, men maktet aldri å score mål. Reaksjoner etter kampen får du her.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er for tiden i sårt behov for poeng i kampen om en topp-fire-plassering for Champions League-kvalifisering.

Lørdagens kamp mot West Bromwich endte 0-0 etter 90 minutter med United-dominans. De klarte imidlertid ikke å skape de store sjansene.

Dermed ble det med ett poeng på José Mourinhos menn.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

José Mourinho:

– Jeg kritiserer ikke West Bromwich. De kom hit for akkurat dette, de kom hit for å forsvare seg og få ett poeng. Det klarte de, og det har jeg ingenting å si noe på.

– Vi forsøkte, vi hadde fem-seks spillere som var helt fenomenale. Valencia, Bailly, Rojo, Carrick og Fellaini… Vi scorer ikke mål og det koster oss to poeng.

– Foster (WBAs målvakt) var veldig bra.

– Nøkkelen er å score mål. Når en forsvarer seg bra har en kampen under kontroll. Det gjorde vi veldig bra. Gutta gjorde akkurat dét fenomenalt bra, men vi er nødt til å score mål.

– Realiteten er at Foster gjorde noen gode redninger og vi bommet på noen utrolige sjanser.

– Noen spillere, som Antonio Valencia og Eric Bailly, fortjener litt hvile.

– FORTJENER HVILE: Eric Bailly.

Marouane Fellaini:

– Vi har tapt mange poeng på denne måten her. I dag taper vi to poeng. Det er skuffende, men slik er fotball. Vi har to kamper neste uke og da kan vi få med oss seks poeng, sier Fellaini.

– Nøkkelen er å få et tidlig mål. Målvakten hadde noen gode redninger. Vi var uheldige, men få forbedre oss i avslutningsøyeblikket.

Saken fortsetter under bildet…

– Vi gjorde alt vi kunne for å vinne, men det gjorde vi ikke. (…) Når en spiller bortekamper så forsøker motstanderen å angripe, det gjør de ikke på Old Trafford.

– Vi må holde det gående, og jeg håper vi tar seks poeng den kommende uken.

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød:

Powered by Labrador CMS