bruno280523u

Rekordstart på tursalget: – Medlemmene har fått troen på laget igjen

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom terminlista til den kommende Premier League-sesongen, og Supporterklubben startet også tursalget til de fleste av kampene.

Turansvarlig Jørgen Rangnes er fornøyd med starten av billettsalget.

– Salget den første dagen er det klart høyeste vi har hatt på terminlistedagen noen gang. Vi solgte cirka 3500 av de 8000 billettene som ble lagt ut for salg, kan han fortelle.

– Liverpool er utsolgt, City og Arsenal er snart utsolgt, og det har vært veldig bra salg til kampene tidlig i høst. Det viser at medlemmene er klare til å oppleve United live, og har fått troen på laget igjen, fastslår Rangnes.

Utenom Liverpool-kampen, så er det i skrivende stund ledige billetter til aalle andre kamper hvor tursalget har startet.

MEDLEMSTILBUD: Kjøp billetter fra Supporterklubben her
SE OGSÅ: Samleside med informasjon om våre turer
SE OGSÅ: Støtt Supporterklubben ved å bestille fly og/eller hotell gjennom oss

– Vi åpnet ikke for salg av billetter til hjemmekampene mot Fulham, Sheffield United og Newcastle på grunn av mulige cupkollisjoner, det ble kun én hjemmekamp i romjulen, og Chelsea ble midtukekamp, så slik sett var ikke terminlisten optimal, men med dette salget må vi jo være fornøyde, sa Rangnes, som også var glad for at alt det tekniske fungerte tilnærmet 100%.

Han avslutter ved å oppfordrer alle til å støtte Supporterklubben ved å bestille fly og/eller hotell gjennom oss, noe dere kan lese mer om her.

TURANSVARLIG: Jørgen Rangnes.
Powered by Labrador CMS