– Reaksjonen hans sier sitt

Tidligere kaptein for Nederland mener å se at landsmann Van Persie ikke trives i United.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Robin van Persie uttalte at lagkameratene løp i veien for ham mot Olympiakos har ikke reaksjonene latt vente på seg.

– Det var temmelig vanskelig utpå der fordi lagkameratene mine ofte befant seg i områder jeg liker å være. Derfor måtte jeg endre taktikk for å tilpasse meg dem. Dessverre befinner de seg ofte i mitt område, sa Van Persie ifølge Sky Sports.

Ryktespaltene florerer naturligvis med historier som går ut på at nederlenderen vil bort fra United, mens Javier Hernandez kom med det som mange tolker som et stikk til sin spisskompanjong på Instagram.

Mens tidligere United-forsvarer Jonny Giles avslører at han ikke forstår hva Van Persie snakker om, og går så langt som å gi nederlenderen mye av skylden for Uniteds svake resultater under Moyes, mener tidligere kaptein for det nederlandske landslaget, Ruud Krol, at Van Persie ikke trives i United.

– Jeg så ham spille mot Olympiakos hvor han bommet på en mulighet han vanligvis ville scoret på i blinde, sier Krol til Goal.com.

– Reaksjonen hans etter kampen sier sitt. Han trives ikke. Hele laget mangler selvtillit.

Olympiacos FC v Manchester United - UEFA Champions League Round of 16

Krol har likevel troen på at landsmannen skal finne tilbake til god gammel form i tide til sommerens VM.

– Ingen tviler på hans kvaliteter eller hva han kan gjøre med ballen. Slike kriser oppstår en gang i blant, men Van Persie vil komme sterkt tilbake. Nederland trenger ham i VM.

Powered by Labrador CMS