Trio trives på tur

Etter å ha kommet godt i gang med treningen gleder spillerne seg nå til kampen mot Singha All Stars.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag reiste Manchester United med 19 spillere og fullt støtteapparat fra Manchester Airport til Thailands hovedstad Bangkok. Her er første etappe på Uniteds sommerturné, før turen senere går videre til Australia, Japan, Hong Kong og Sverige. Lørdag spilles sommerens første kamp når Singha All Stars står på motsatt banehalvdel på Rajamangala Stadium i Bangkok. Jonny Evans er fornøyd med turneen så langt, og gleder seg til å få testet formen i kamp igjen.

– Det er kun den andre dagen på turneen, men det har vært fint sålangt, sier Evans til ManUtd.com. – Treningene har vært gode, og vi gleder oss til kamp. Man gjør så mye fysisk trening man kan, men det er kampene som er den virkelige testen.

– Mottakelsen vi får i Asia er alltid fantastisk. På et Nike-arrangement fredag som vi deltok på var det flere tusen til stede, og det kommer til å være mange på kampen. Det er alltid fint å se supporterne våre, og man blir minnet på hvor mange supportere vi faktisk har når man er på steder som dette.

Også Tom Cleverley trives med å være tilbake med resten av laget igjen etter ferien.

– Det har vært fint å være tilbake sammen igjen som en tropp etter sommerferien og å begynne å jobbe med den nye manageren og hans støtteapparat. Turneen er en god mulighet til å bli kjent med dem, og alle gleder seg til den kommende sesongen.

Med Fabio tilbake i United etter låneoppholdet i QPR forrige sesong, har Rafael fått tilbake sin tvillingbror på laget. Rafael er storfornøyd med å kunne dele rom med sin bror igjen.

– Det er flott å ha min bror tilbake! Vi deler rom på turneen, og det er fint å være sammen igjen og snakke. Jeg nyter tiden sammen med han, sier Rafael.

GJENFORENT: Rafael er storfornøyd med å ha Fabio tilbake i klubben.
GJENFORENT: Rafael er storfornøyd med å ha Fabio tilbake i klubben.
FORNØYD TRIO: Tom Cleverley, Jonny Evans og Rafael da Silva ledet lokale lag i five-a-side-turnering i Bangkok.
FORNØYD TRIO: Tom Cleverley, Jonny Evans og Rafael da Silva ledet lokale lag i five-a-side-turnering i Bangkok.

 

Powered by Labrador CMS