– Blir tøft

Jonny Evans er forberedt på både å gi og ta litt juling mot Norwichs spisser søndag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag møter Manchester United Norwich på bortebane. Kanarifuglene har hatt en meget god sesong etter opprykket fra Championship i fjor, og ligger på en overraskende 8. plass på tabellen. Jonny Evans ser frem mot en tøff dag på jobb på Carrow Road.

– Norwich har gjort det bra etter at de rykket opp, sier Evans. – Det virker som et vanskelig sted å dra til. De har to store karer på topp som gjør det tøft for deg.

– Jeg tror Holt har spilt i alle divisjoner. Han er en stor sterk gutt, det samme er Morison. Det kommer til å bli en skikkelig krig, veldig annerledes enn mot Ajax.

– De ser ut til å jobbe hardt under Paul Lambert. Det kommer til å bli en tøff kamp. Det er en kamp både spillerne og supporterne deres har sett frem til hele kampen.

– De to neste kampene er utrolig viktige. Det høres kanskje ut som noe vi sier hver uke, men det er to bortekamper med landskamper mellom, noe som ikke er den beste forberedelsen. Men også Tottenham har mange spillere som skal bort, se det handler om hvem som restituerer best.

Evans tror ligalederne Manchester City kjenner presset fra storebror United, og at City-spillerne hadde satt pris på om sesongen var over slik tabellen ser ut nå.

– Vi må bare holde oppe presset på dem. To poeng er ingenting, man føler aldri at man har kontroll. Jeg er sikker på at de ikke gjør det. Én glipp og alt endrer seg.

– Vi ønsker å være i nærheten av dem, sånn at vi kan overta ledelsen når de gjør en feil. Jo lenger man kommer, jo mer nervøse blir de. De har ledet en stund nå, men vi har vært nære å ta dem igjen. Jeg er sikker på at de skulle ønske at sesongen var over nå.

Kilde: ManUtd.com.

Powered by Labrador CMS