– Rooney er klar igjen

Dette bekreftet Sir Alex Ferguson på formiddagens pressekonferanse, hvor han også kom med et lite spark i retning Rafael Benitez.

Publisert Sist oppdatert

Derimot kunne han ikke love at Jonny Evans blir klar, og Nani? Han sliter fortsatt med skade.

Wayne Rooney har hatt mandelbetennelse, men er frisk og har trent hele uken, så det er godt nytt for oss, innledet manageren, og fortsatte:

Jonny Evans vil forhåpentligvis kunne trene med oss i dag. Men jeg vet ikke om han blir tilgjengelig. Og for Chris Smallings del så pådro han seg en liten skulderskade tirsdag kveld, men han er tilgjengelig.

– Uansett hadde jeg tenkt å bruke Phil Jones, som gjorde det veldig bra i sin første kamp (tirsdagens retur mot Galatasaray;journ.anm.).

– Når det gjelder Nani, så er han ikke klar ennå. Han har et problem med hamstringen.

– Like watching Bilbao:

– Forhåpentligvis klarer vi å komme oss tilbake på sporet i morgen etter forrige helgs skuffelse mot Norwich. Når det er sagt tror jeg aldri jeg har sett noen lag løpe så mye som Norwich gjorde sist helg. Det var som å se Bilbao forrige sesong. Det fortjener de all mulig honnør for.

– Nå håper vi å finne flyten frem mot årsskiftet, så det er viktig å vinne kampene fremover.

Om lørdagens kamp mot QPR og møte med Hughes:

– Ellers kommer jo en av våre gamle spillere hit i morgen, og jeg tror nok Mark Hughes vil sette pris på om vi to får masse annet å prate om enn QPR. Jeg kjenner Mark, han er en kriger, og det tror jeg vi kommer til å få merke i morgen.

– Det er ikke bare bare å hente elleve nye spillere inn i Premier League; det er nok en lekse alle bør lære seg. Men at de bare har tatt fire poeng, det overrasker meg. Det er slikt som i seg selv skaper overskrifter.

– Ikke interessert

På spørsmål om han ville kommentere rapporter hvor det påstås at lørdagens kamp kan bli Hughes’ siste som manager for QPR, svarte SAF dette:

– Jeg vet ikke hvor det kommer fra. Jeg er ikke interessert i det. Men alvorlig talt; hvis man ikke liker manageren, hvorfor da vente til neste uke? Så vidt jeg vet har Tony Fernandez (klubbeieren;journ.anm.) sagt at han støtter Mark og ønsker en langtidsløsning. Hvis det stemmer, bør Mark være ok.

Om Chelsea:

– Alle føler med Robert Di Matteo. Og med rette. Med tanke på at han vant Champions League, er det helt forbløffende det som har skjedd. Man skulle i det minste kunne forvente at de hadde ventet et par uker og gitt fyren muligheten til å vinne Klubb-VM.

– For tre uker siden trodde vi at tittelracet ville bestå av tre klubber, og det kan fortsatt ikke utelukkes. Chelsea har en bred stall og massevis av erfaring, og har i tillegg hentet inn Hazard og Oscar. Og så har de mange ungdommer som banker på. Så vi kan ikke se bort fra Chelsea.

Om Rafael Benitez, Chelseas nye manager:

Benitez har vært på jakt etter en jobb i lange tider. Han er heldig som nå får muligheten til å vinne Klubb-VM, og det uten å ha hatt noe med laget å gjøre. Jeg håper han har hellet med seg på søndag også! (Chelsea møter Man.City;journ.anm.).

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS