Mitt møte med: Solskjær

Jone Rød møtte Solskjær på sin første fotballtur.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

Min første fotballreise

Av: Jone Rød

Den første turen min over til England var i 2007, faren min spanderte tur over på meg og farfaren min, som bursdagspresang.

Det skjedde mye på denne turen det hele begynte med at farfaren min glemte igjen sekken sin i taxien, i sekken lå pass, lommebok, kamera etc.

Da vi hadde fått all den andre bagasjen og tatt noen telefoner for å prøve å få tilbake sekken, tok vi toget til Old Trafford for å kikke og bestille en «tour» på stadion til søndagen. Da vi hadde booket dette så sa hun i skranka at hvis vi var raske rundt hjørnet så kunne vi være så heldige å se spillerne da de var ferdige på trening. Vi småsprang videre og da vi kom frem så var Solskjær på vei inn i bussen, faren min ropte på han og han kom tilbake og skrev autografer og vi fikk bilde (får ikke lagt ved bilde pga denne mailen blir sendt fra IPhone). Farfar, som er fra Molde, fikk også snakket et par minutter med ham.

I tillegg så vi Sir Alex og Carlos Queiroz i bussen som spilte kort.

Dagen etter fikk vi se United slå Aston Villa 3-1.

Da vi skulle ta toget tilbake til hotellet så fikk jeg g far plass på toget, men ikke farfar, så vi sa at han skulle ta neste tog. Så vi stod på stasjonen og ventet på han, men han kom aldri, vi ventet til 2 tog hadde kjørt forbi uten at han kom av.

Vi bestemte oss for å gå til hotellet og håpe at han fant veien dit.

Vi hadde sittet på rommet en liten stund så kom han spaserende inn og fortalte at det toget han hadde hoppet på gikk ikke dit vi skulle så han hadde hoppet av midt i sentrum og spasert til hotellet.

Dagen vi skulle reise så fikk vi vite at taxisjåføren som hadde kjørt oss hadde vært innom hotellet og levert sekken hans så det gikk også fint til slutt.

Alt i alt var dette en fantastisk tur og jeg har vært borte en gang til i ettertid og fikk med meg da United lå under 0-2 mot Spurs til pause, men snudde det til 5-2 i 2. omgang.

Powered by Labrador CMS