Agenten raser mot spekulasjonene

– Uansvarlig journalistikk, freser Luke Shaws agent Jonathan Barnett.

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw har fått begrenset med spilletid denne sesongen. Den unge venstrebacken har slitt, både med skader og åpenbart tillit under Mourinho etter en god start på sesongen.

– Trives i United

Derfor har en rekke medier spekulert i om det spøker for Shaws fremtid i United. Nå har agenten til den venstrebente lysluggen tatt til motmæle og han er alt annet en blid.

For å si det mildt.

jb
SINT: Luke Shaws agent Jonathan Barnett er ikke fornøyd med de mange spekulasjonene som linker venstrebacken bort fra klubben.

Men det er verken United eller manager Jose Mourinho som får gjennomgå av Jonathan Barnett. 

– Jeg reagerer med sinne på artiklene som antyder at Luke Shaw vil forlate Manchester Unted i sommer. Jeg er sint på grunn av den uansvarlige journalistikken som vises. Luke Shaw er lykkelig i United og United er fornøyde med ham, tordner agenten til avisen International Business Time.

Ikke startet i PL siden Burnley

Shaw har bare startet seks Premier League-kamper denne sesongen, deriblant de fem første, og Jose Mourinho virker å foretrekke Matteo Darmian, som egentlig er høyreback, på Shaws vante plass.

Sist Luke Shaw startet en Premier League-kamp for United var i 0-0-kampen mot Burnley på Old Trafford

Før FA-cupkampen mot Reading skal Shaw ha pådratt seg en ny smell og 21-åringen var ikke med i troppene verken til ligacupsemifinalen mot Hull eller Premier league-oppgjøret mot Liverpool.

Powered by Labrador CMS