MITT MØTE MED: Rooney, Cleverley, Young og Hasselhoff

Les om Jonas Kojedal Bye sitt møte med Rooney, Young, Cleverley og Hasselhoff.

Publisert Sist oppdatert

United.no ønsker å høre mer fra dere supportere.

Vi vet at mange av dere har herlige historier – og ofte også bilder – av møter med både United-spillere og managere – fra gamle tider og nyere tider. Vi ønsker å høre om det, og tror dette vil være godt lesestoff for alle United-fans.

Derfor håper vi at du kan sende oss et bilde av ditt møte med en United-personlighet, og også fortelle hvordan det var.

Du kan sende mail til [email protected] for å bidra med din historie.

Av: Jonas Kojedal Bye

Hei!

Tre år på rad har jeg vært i Manchester for å se kamp. I løpet av disse tre årene har, jeg to gode historier å dele. Det andre året jeg var der med mitt søskenbarn, som jeg alltid drar med, møtte vi ikke mindre enn 3 unitedspillere og David Hasselhoff som jeg også følte måtte nevnes. Vi har pleid å bo på Radisson Blue Edwardian, hvor vi har skjønt at det er stor sjanse for å møte noen stjerner.

MITT MØTE MED: Jonas Kojedal Bye og Tom Cleverley
CLEVERLEY: Jonas Kojedal Bye og Tom Cleverley

Dagen etter United – Sunderland i 2012 var jeg og søskenbarnet mitt middels fyllesyke og gikk ned i spa-avdelingen på hotellet for å ta en dukkert. Da vi kommer inn i garderoben står det en kar der som nettopp hadde dusjet og sa; «hello guys» til oss. Håndkleet han hadde, brukte han selvfølgelig ikke så han var kliss naken. Jeg og Lars, som søkenbarnet mitt heter, så på hverandre da han hadde gått og spurte, var ikke det der selveste mr. Baywatch, men kom fram til at det ikke kunne stemme. Vi diskuterte saken mye under svømmingen, men fikk ikke bekreftet at det var han før vi spurte i hotellbaren senere på kvelden. Vi så altså mr. Baywatch kliss naken, uten å skjønne at det var han, men er litt skuffa over at det ikke var Rihanna vi så kliss naken, hun hadde visst bodd på hotellet uken før.

Senere samme kveld satt vi i hotellbaren og drakk noen pils før vi skulle ut på byen, da vi så en som liknet mistenkelig på Danny Welbeck løpe bort til heisen. Det var ikke før vi så Cleverley og Young at vi skjønte det var noe som skjedde. De var også forholdvis raske bort til heisen, så vi rakk ikke ta noe bilde før de kom ned igjen i resepsjonen for å klage på noe. Da fikk jeg tatt et bilde med Young, hvor jeg etterpå fikk tatt bilde med Cleverley da han kom inn i baren. Da de hadde gått opp igjen løp jeg også opp for å hente min nyinnkjøpte drakt, slik at jeg kunne få autografer da de kom ned. Alle 3 kom ned samtidig og jeg gikk bort for å be om autograf. Jeg var nokså nervøs så autografen til Cleverley havnet under armen på drakten, og jeg presterte å kalle både Tom Cleverley og Danny Welbeck for «Tom», dette kom av at jeg hadde øvd inn en setning på vei bort til dem, den lød «Hey Tom, can I get your autograph», den brukte jeg altså da også på Danny, som så rart på meg og spurte; Tom?. Jeg lo litt nervøst og sa; Danny, off course.

Den forrige turen vi var på, hvor også min kompis Rune og en kamerat av søskenbarnet mitt ved navn Simen var med, satt vi å spiste på hotellresturanten da vi så en fin Porsche Cayenne komme til bakdøren på hotellet. Dette var dagen før United – Newcastle og ut av bilen kom Alan Pardew. Ikke lenge etterpå kom hele Newcastle med spillerbussen og gikk inn kun noen meter fra oss, men disse var ikke like interessante da det ikke er Manchester-spillere så vi fortsatte bare med å nyte maten etter å ha tatt noen bilder gjennom vinduet. Det var ikke før selveste Wayne Rooney kom at jeg og Rune reiste oss fra stolene og småløp bort til heisen.

MITT MØTE MED: Jonas Kojedal Bye og Ashley Young.
YOUNG: Jonas Kojedal Bye og Ashley Young.

Jeg fikk tatt et bilde med Rooney, dette er litt utydelig da kompisen min Rune var i overkant nervøs som fotograf. Så fort bildene var tatt løp Rooney inn i heisen, så Rune fikk dessverre ikke bilde med han, men med så dårlige fotografskills var det nesten litt fortjent. Etter Rooney var gått kom det en dame bort til meg og spurte om et bilde, jeg trodde hun tullet så jeg spurte på tull; «how much money do you got?», men lot hun selvfølgelig få ta et bilde av meg og Rune, men det var ikke før hun takket mange ganger vi skjønte at hun trodde at jeg også var en Manchesterspiller som hadde kommet med Rooney til hotellet.Jeg var veldig fornøyd med at ihvertfall et av bildene Rune tok av meg og Rooney var mulig å tyde. Da jeg gikk inn på telefonen for å se på bildene etterpå var det først et bilde av skoene våre, etterfulgt av et par bilder av meg og en fyr med rød genser, men bildene var for utydelig til at man kunne se hvem. Til slutt var det heldigvis et bilde man kan tyde.Jeg håper på flere historier i årene som kommer, vi drar til Manchester hver Desembermåned. Mvh Jonas Kojedal Bye

Powered by Labrador CMS